Regulament concurs

REGULAMENT CONCURS 

MECANISMUL CONCURSULUI:

1.1. In vederea participarii la Concurs, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  1. Sa acceseze siteul http://elliewhite.ro/regulament/ ‎ si sa ia la cunostinta Regulamentul Concursului.
  2. Sa acceseze pagina de Facebook Ellie White la adresa:  https://www.facebook.com/EllieWhiteMusic si apese butonul LIKE page
  3. Pe pagina https://www.facebook.com/EllieWhiteMusic sa identifice postarea cu concursul si taguiasca minimum 2 prieteni.

1.3. Pentru validarea premiului, participantii trebuie realizeze toti pasii de la punctul 1.1.

1.4. Fiecare participant are dreptul sa efectueze o singura inregistrare  (comentariu) pe pagina de concurs .

1.5. Intrarea in concurs presupune acceptarea conditiilor acestui regulament. Fiecare participant care intra in concurs accepta automat acest regulament.

1.6. Perioada concursului: 20 Octombrie 2016 (ora 10:30) – 20 Octombrie 2016 (ora 22:30).

1.7. CASTIGATORUL se desemneaza prin TRAGERE LA SORTI pe site-ul random.org. Vor fi desemnati 2 castigatori care vor primi cate 1 invitatie dubla la evenimentul Overnight din Cluj Napoca din data de 21 Octombrie 2016.

1.8. Castigatorul va fi anuntat pe pagina oficiala de facebook Ellie White: https://www.facebook.com/EllieWhiteMusic pe data de  20 Octombrie 2016 la ora 23:00.

1.9. Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la concurs, prin trimiterea mai multor inscrieri de pe acelasi cont pe pagina de facebook:  https://www.facebook.com/EllieWhiteMusic, Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge inscrierea si a anula participarea la concurs.

1.10. Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a lua masurile legale pe care le considera necesare cu privire la respectivele persoane, pe baza dovezilor existente.

1.11. Castigatorului nu i se va solicita sa indice datele personale.

1.12. Organizatorul poate elimina din concurs orice postare suspecta de fraudarea rezultatelor, fara a fi necesara o explicatie in prealabil.

 PREMIILE OFERITE IN CONCURS:

2 INVITATII DUBLE la evenimentul OVERNIGHT din Cluj Napoca din data de 21.10.2016. 

INCETAREA CONCURSULUI.

12.1. Prezentul concurs poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea activitatii cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

12.2. Daca o situatie de forta majora si/sau caz fortuit, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art. 1.351 – 1.354 din Noul Cod Civil. Organizatorul, daca invoca forta majora si/sau caz fortuit, este obligat sa comunice participantilor concursului, in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

12.3 Prin participarea la concurs toti concurentii accepta prezentul regulament.

Pentru orice informatie sau nelamurire va rugam sa ne trimiteti un email la contact@touchmusic.ro . Vom raspunde in maximum 24 ore.

Skip to toolbar