A venit sfarsitul de saptamana si reusesc sa ma ocup de blog… 🙂 A ramas foarte putin timp in care ma pot bucura de burtica. Abia astept sa-mi tin fetita la piept!!!

Daca tot am putin timp liber as vrea sa va vorbesc despre tinutele de graviduta.

Cred ca pentru toate mamicile aceasta perioada este cea mai interesanta experienta de care vom avea parte de-a lungul vietii. Se produc foarte mult schimbari la nivel hormonal, psihic dar si fizic. Mai ales fizic 🙂

Am incercat, in aceasta perioada sa adopt tinute cat mai lejere, cat mai confortabile, pentru ca mai mult ca sigur, copilul simte atunci cand pe mamica o strang pantalonii sau rochita in care s-a incapatanat sa intre.

Desi graviduta fiind, a trebuit sa merg la diferite evenimente si sa fiu prezenta, atat eu cat si domnisorica din burtica. Am ales rochite cat mai vaporoase dar in acelasi timp elegante.

La mai multe evenimente am purtat creatii ale Anei Novic, cu o croiala special facuta pentru viitoare mamici – tinute de graviduta !

ellie white gravid

Rochie Ana Novic – Pantofi River Island – Lantisor Swarovski

Rochie Ana Novic – Pantofi River Island

Desi multe mamici ar spune un « NU » categoric, eu am spus «DA » sandalelor cu toc, pentru ca am simtit ca le pot purta fara grija. Asa ca am combinat sandale cu pantaloni si bluzite vapoaroase de cate ori a trebuit sa ies din casa.

Rochita Cristallini – Pantofi Zara – Plic Denis Shoes – Cercei Swarovski

Salopeta Zara – Plic River Island – Colier Swarovski – Pantofi River Island

As putea sa va fac o lista cu ce sa purtati si ce nu, dar eu sunt de parere ca cele mai bune sfaturi le primim de la corpul nostru. Daca simti ca nu te poti incalta cu sandale cu toc, nu o face. Daca nu te simti comod in jeans, nu-i purta.

Cel mai important este ca hainele pe care alegi sa le porti in perioada asta sa te faca sa te simti confortabil.

Burtica nu trebuie sa fie un impediment in alegerea tinutelor ci din contra trebuie sa o considerati un accesoriu pretios.

Gravidutelor, voi ce ati imbracat in aceasta perioada frumoasa ?

Rochita Oisho – Pantofi sport Converse – Geanta Michael Kors – Ochelari de soare Armani – Ceas Tommy Hilfiger

Top Dana Tanase - Cercei Laura 8 - Jeans Zara - Pantofi River Island - Geanta Michael Kors

Top Dana Tanase – Cercei Laura 8 – Jeans Zara – Pantofi River Island – Geanta Michael Kors