Descopera shop-ul meu online

Ma uit cu emotie si bucurie la orice proiect pe cale sa ia nastere. Azi vreau sa va povestesc despre un proiect la care am lucrat foarte mult alaturi de echipa mea, lansarea shop-ului online.

De cand am inceput sa descopar blog-urile, am privit cu admiratie la toate acele bolggerite care au un magazin online in cadrul blog-ului. Nu credeam ca voi ajunge vreodata in acest moment in care privesc cu mandrie acest vis indeplinindu-se. 

Sursa mea de insipratie insa ati fost voi! Voi cele sau cei care imi cititi blogul, imi urmariti postarile pe Facebook si pe Instagram si imi sunteti alaturi.

Cum multe dintre voi m-ati intrebat ce produse folosesc pentru intretinerea parului, a tenului si a corpului, cum am vazut ca v-au placut multe tinute sau accesorii folosite de mine , m-am hotarat sa le adun pe toate intr-un magazin online, de unde sa va puteti inspira ori de cate ori doriti.

ellie-white-lansare-shop-online-cosmetice-bio-ingrijire-corp-ten-par-tricouri-pictate-manual-trap-trap-copii-4

ellie-white-lansare-shop-online-cosmetice-bio-ingrijire-corp-ten-par-tricouri-pictate-manual-trap-trap-copii-5

ellie-white-lansare-shop-online-cosmetice-bio-ingrijire-corp-ten-par-tricouri-pictate-manual-trap-trap-copii-6

ellie-white-lansare-shop-online-cosmetice-bio-ingrijire-corp-ten-par-tricouri-pictate-manual-trap-trap-copii-7

ellie-white-lansare-shop-online-cosmetice-bio-ingrijire-corp-ten-par-tricouri-pictate-manual-trap-trap-copii-1

Sunt foarte entuziasmata de acest proiect la care lucrez impreuna cu echipa mea de ceva timp, si sper sa va placa si voua produsele alese de mine pentru voi. Asa ca, va astept in continuare pe blog si de astazi pe shop!!!

Va pup! 

Enjoy!

Ellie 😉

Leave a Reply

Skip to toolbar