Se apropie cu pasi repezi una dintre sarbatorile mele preferate.

Si cum anul acesta ne-am decis sa facem Pastele acasa, in familie, trebuie sa gasim si metode de a ne intretine in vacanta premergatoare evenimentului in sine. Daca pana acum ne era relativ simplu sa facem treaba asta, acum se complica treaba, avand doi copii in dotare care se plictisesc destul de repede si trebuie distrati intr-un fel sau altul. :-))

Ei bine, si cum noi suntem cinefili de felul nostru, am zis sa introducem si copiii in lumea magica a filmului. Si cum altfel decat cu o comedie.

Asa ca, una dintre activitatile propuse pentru scurta vacanta de Paste este vizionarea filmului “Bruce Almighty”.

Desi este o productie destul de veche, mai exact din anul 2003, Jim Carrey (personajul principal) reuseste, prin umorul sau inconfundabil sa mentina filmul la o cotatie destul de mare, facandu-l atractiv pe termen lung. Este un film haios dar educativ, menit sa ne faca sa ne dam seama de cat de putin apreciem ceea ce avem. Eu personal am vazut filmul de cateva ori deja, dar abia astept sa il vad si impreuna cu piticii.

Iar pentru momentele in care copiii se odihnesc, va propun si o carte draguta ce dezbate un subiect foarte interesant.

Este vorba despre cum se poate strica o casnicie, o iubire intre doi oameni, din lipsa comunicarii.

Cartea se numeste “Am uitat sa fim fericiti”, iar autoarea Liane Moriarty asterne frumos povestea de dragoste dintre doi soti care sunt pe cale sa divorteze insa, un accident banal in care sotia isi pierde memoria uitand ultimii 10 ani din viata si traind cu impresia ca se afla inca la inceputurile casniciei cand totul era frumos si asteptarea primului copil era cea mai mare grija, ii face sa isi aduca incet incet de toate momentele frumoase din viata lor si ii readuce impreuna.

Este o carte superba pe care am citit-o cu sufletul la gura.
V-o recomand si voua cu mare drag!

Voi ce planuri aveti pentru sarbatorile pascale?