Hai sa recunoastem, fiecare dintre noi are pe cineva acolo la televizor la care se uita cu ochi dulci…

Eu, recunosc, am fost topita (si inca mai sunt) dupa Kevin Costner. Inca de cand l-am vazut in “The Bodyguard” mi-am dorit sa fiu in locul lui Whitney Houston in acel film. :-))

Si, cum nu stii ce-ti rezerva viata, acum cativa ani as fi putut avea ocazia de a-l cunoaste personal. A fost in Romania sa filmeze cateva cadre dintr-un film.

Plina de emotie si bucurie, am ajuns si eu la studiourile unde aveau loc filmarile numai sa aflu ca plecase la masa, iar de la masa direct la hotel si aeroport! Damn!

Dar nu a fost totul pierdut pentru ca atunci am avut sansa de a vedea “pe viu” cum se filmeaza un film hollywodian si, la aceleasi filmari l-am cunoscut pe Bill Paxton pe care il cunoasteti din seria “Dragoste mare” care rula pe HBO.

(Bill Paxton in Big Love)

Este foarte impresionant sa vezi cum actorii repeta aceasi scena de zeci de ori pentru diferite cadre, cu acelasi entuziasm si daruire; si nici macar nu pareau obositi desi era deja seara tarziu si filmasera toata ziua.

Dupa ce a terminat a “nspea” oara o scena, Bill Paxton a fost super dragut si a venit la grupul nostru si ne-a salutat super friendly pe fiecare in parte.

Asa ca m-am multumit sa fiu acolo, pe set si sa ma bucur de o experienta unica in viata. Chiar daca in esenta pare cam la fel cu ce fac si eu in videoclipuri, ideea de a fi in preajma unor actori adevarati de la Hollywood a facut experienta mult mai plina de emotii.

Mi-ar fi placut totusi sa il vad si pe Kevin Costner acolo pe set, jucand. Dar sunt optimista: daca a venit o data la mine, mai vine inca o data! 🙂

Glumesc, normal… dar nu pot sa stiu niciodata. Pana una alta ma multumesc sa-l vad in filme.