Stiti ca de cativa ani imi place sa ma implic in activitati care tin de parenting si cred ca in fiecare zi invatam din ce in ce mai multe despre cum sa fii parinte.

Fiecare etapa din viata copiilor nostri este o perioada de descoperire emotionala care ar trebui exploatata si nu inhibata, pentru a-i putea ajuta sa isi cultive talentele si calitatile.

Cred ca cel mai important este sa ne ascultam copiii, sa vorbim cu ei si sa le ascultam opiniile si parerile, mai ales in ceea ce priveste viitorul lor.

Ma bucur sa vad ca sunt persoane care se implica in schimbarea mentalitatii din Romania, asa ca va invit la o conferinta educationala care va avea loc in Brasov pe data de 14 Aprilie sa vedem “Cum isi gasesc copiii drumul?”.

Proiectul DIALOGUL TRANSFORMARII – Noua pedagogie a mintii și a inimii pentru parinti și dascali, initiat de Oana Moraru, are ca scop transformarea mentalitatii romanesti despre educatia prin conditionare inspre educatia prezentei si a validarii spiritului fiecarui copil, revolutionarea educatiei românești și ieșirea din mentalitatea de secol XIX în privința educației, prin crearea unei mase critice de parinți și dascali transformați spiritual și profesional, care pot scoate invațamantul romanesc din stadiul rudimentar in care se afla acum.

Participantii, parinti și dascali, vor descoperi tehnici si strategii pedagogice pentru integrarea gandirii, a emotiei, a corpului si a spiritului in dezvoltarea copiilor, acasa si la scoala.

Mesajul de baza al turneului raspunde la intrebarea ”Cum isi gasesc copiii drumul în viața?” si aduce in constiinta parintilor si a dascalilor romani nevoia de schimbare și tehnicile concrete de transformare a educației acasa si la clasa si ii echipeaza pe participanti cu tehnici si metode care slujesc ideii de copil echilibrat, capabil sa isi gaseasca vocatia si sa isi urmeze calea, in ciuda sistemului scolar disfunctional de astazi.

Ce ziceti dragi parinti, vi se pare interesant..?

Ne vedem in Brasov?

Va pup,

E.