Salutare dragilor.

Incet si sigur ne apropiem de finele acestui an, dar pana atunci, ne bucuram de sarbatorile care vin in aceasta perioada.

Prima care da startul in luna decembrie este ziua Sf Nicolae. Si evident ca, cei mai fericiti de aceasta sarbatoare sunt copiii.

Nu aveau cum sa o rateze si, pentru ca au fost cuminti anul acesta ( cam cat pot fi cuminti niste copii ), nici Mosu’ nu i-a ratat. Desi s-au cam obisnuit cu multe cadouri cu jucarii, hainute si gadget-uri, anul acesta, Mos Nicolae a fost mai “educativ” sa ii spunem, si cred ca a trecut pe la o librarie inainte sa ajunga la noi, pentru ca, dimineata in ghetutele lor copiii au gasit carti de povesti si educationale, DVD-uri cu filme pentru copii si jocuri de familie; asta pe langa dulciurile de rigoare care au fost putine dar alese, mai exact turta dulce de sezon si ciocolatele.

Se pare ca si noi am fost cuminti, pentru ca Mosu’ nu ne-a ratat nici pe noi, primind amandoi carti, pe stilul nostru.

Si, desi prima data am crezut ca vor fi putin dezamagiti copiii de natura cadourilor, cu mare bucurie am aflat ca le-au placut foarte tare. Atat de tare, incat in ziua aia, Mihaita voia sa desfacem jocul si sa ne jucam; a omis faptul ca trebuia sa mearga la scoala, unde il astepta o zi tematica cu St. Nicholas, pregatita de cei de la scoala la care merge el.

Overall, Mos Nicolae a fost darnic anul acesta, dar ne-a aratat cat de frumoase pot fi si cadourile mai “mici”, si cat de mult se pot bucura copii atunci cand primesc o carte in loc de o jucarie.

 

Pe la voi cu ce a trecut Mos Nicolae anul acesta?

Lasati-mi intr-un comment parer voastra despre cadouri; care credeti ca ar fi mai bune pentru copii, si care nu.

Va pup,

E.