Nu stiu cati dintre voi stiu, dar Maratonul Dhl este unul foarte aproape de inima mea.
Anul trecut am participat pentru prima oara la maraton la invitatia lui Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România, a prietenilor de la Wunderman si de la Adpm Pr.
Nu stiu cum am reusit, dar impreuna cu Ileana Badiu am alergat 12 km pe un traseu dificil, situat pe serpentine… Ne-am oprit doar de 2 ori pentru a ne trage sufletul… 🙂 pentru cateva secunde langa steagurile de marcaj al kilometrilor de pe traseu.

Anul acesta Maratonul DHL Stafeta Carpaților se afla la o editie aniversara si
sarbatoreste 10 ani de la prima competitie si imi doresc din toata inima sa particip, desi o trebuie sa astept sfatul medicului, sa vedem cat dureaza recuperarea dupa ce voi naste.

Maratonul se are loc Sambata, 20 iunie 2015 la Poiana Brasov, la mai putin de 1 luna dupa ce voi naste. 😉 Mai multe detalii aveti aici!

Oricum voi incerca sa fiu prezenta si daca nu voi putea sa alerg la maraton, asa ca ne vedem acolo!

Va sfatuiesc din tot sufletul sa va inscrieti si in acest an!
Taxele de participare de la aceasta editie vor fi donate pentru susținerea sportivilor la Olimpiada Paralimpică de la Rio 2016.

 

vedete-maraton-dhl-4 ellie_white_sorin_dutoiu_ileana_badiu_andreea_marin_andy_moisescu_dhl_romania_express_joachin_bonillaileana-badiu-ellie-white-maraton-dhl ellie_white_andreea_marin_anca_Ellie-White-medalie-maraton-DHL