Saptamana asta este foarte importanta pentru familia noastra. Mai sunt cateva zile si ne marim familia, asteptam cu drag un nou membru si vreau sa impartasesc cu voi cum am pregatit eu venirea pe lume a micutei.

Pentru mine si cred ca pentru toate viitoarele mamici, sarcina este cel mai frumos moment din viata, de aceea va recomand sa va informati cat puteti de mult inainte de a aduce pe lume un sufletel. Unul din urmatorii pasi este sa va ganditi la viitorul celor mici si sa  decideti daca apelati la recoltarea celulelor stem. Recomandarea mea este sa faceti asta si cel mai bine este sa  vorbiti cu reprezentanti ai brandurilor mari de pe piata si astfel veti avea parte de raspunsurile dorite.

Eu am ales sa lucrez cu banca de celule stem BIOGENIS pentru ca apartine unui grup mare european cu multe rezultate, are un capital social de peste un milion euro, iar eu apreciez medicina viitorului si siguranta pe care specialistii de aici o ofera. In plus, chiar aveti ocazia sa va purificati si stocati ADN-ul la nastere, este vorba de o procedura unica in Romania si noua pentru medicina.

ellie-white-celule-stem

Eu, Dr. Dorin Pirciog si Doru la evenimentul unde am achizitional kit-ul pentru recoltarea celulelor stem.

Domnul Doctor Dorin Pirciog, m-a informat ca o recoltare dureaza cateva minute si poate salva vietile copiilor nostri. La Biogenis, cei care aleg sa faca acest pas au ocazia de a stoca celule stem pe o perioada de 18 ani, apoi copilul devenit adult va putea sa semneze chiar el pentru probele luate la nastere.

Kit-ul achizitionat de mine contine : prelucrarea unei portiuni de cordon, prelucrarea, izolarea si extragerea celulelor stem, purificare ADN mama si copil, inclusiv stocare timp de 18 ani si un pachet de 101 teste genetice.

Eu m-am documentat inainte si astfel am aflat ca o sursa bogata de celule stem se afla in sangele din cordonul ombilical al bebelusului, iar probele obtinute vor fi inregistrate si ulterior supuse procesului de criogenare treptata. Stocarea acestor celule se face in criotancuri la -196 grade Celsius in vapori de azot lichid.  Interesant, nu-i asa ?

Asadar, recomand cu drag tutoror mamicilor sa se gandeasca la viitorul copiilor si sa se informeze despre aceasta procedura noua. Pe www.biogenis.ro sunt cele mai multe informatii despre recoltarea celulelor stem.

Voi ce parere aveti despre aceasta procedura?

166048l-640x0-w-536fadb7