Buna dimineata!

Un eveniment extraordinar a avut loc aseara, marti, 20 octombrie 2015 la Galeria Art of Living, lansarea colectiei Fall New Silk a designerului Andreea Buga.

Mi-a placut mult ca Andreea a reusit sa aduca arta cat mai aproape de public si a realizat doua linii vestimentare, una casual sporty-chic si cealalta eleganta. Ambele includ piese din matase naturala si pastreaza parfumul florilor si clipa naturilor statice bogat decorate din tablourile Almei Redlinger.

Colectia mixta casual sporty-chic, Fancy Canvas (feminina) si FallCanvas (masculina), disponibila pe www.andreeabuga.ro , include tricouri, bomber jackets, pantaloni de trening, fuste si rochii sport, in croiuri si mixuri cromatice ce respecta tendintele actuale si suntrealizate din materiale delicate ce ofera lejeritate si permit pielii sa respire asa ca de astazi incepem cumparaturileā€¦ šŸ™‚

Mi-a placut foarte mult si ideea de campanie ā€žArta e coolā€ prin care cine cumpara un produs din noua colectie a Andreei, va primi doua bilete de intrare la Muzeul Storck (Str. Vasile Alecsandri, nr.16, Bucuresti), unde este expusa colectia ā€žFrederic Storck si Cecilia Cutescu Storckā€, ce include incredibilele fresce si picturile originale ale Ceciliei Cutescu-Storck.

Pe Andreea Buga o puteti gasi aici Andreea BugaĀ si peĀ www.argoart.ro

Va pup!

Ellie.

 

Andreea-Buga-ARGO-Fall-New-Silk-1 Andreea-Buga-ARGO-Fall-New-Silk-3-644x1024 Andreea-Buga-ARGO-Fall-New-Silk-5-644x1024 Andreea-Buga-ARGO-Fall-New-Silk-10-644x1024 ARGO_lookbook-13-683x1024 ARGO_lookbook-19-683x1024 ARGO_lookbook-21-683x1024