Am ales sa alaptez la ambele sarcini. Daca la Mihaita am reusit doar 4 luni si jumatate, la Maria am incercat din rasputeri sa alaptez mai mult au trecut deja aproape 8 luni si pana in prezent, am putut sa o alaptez exclusiv. Chiar daca am inceput diversificarea de la 6 luni, micuta nu e prea atrasa de mancare, asa ca tot la mami revine si-si gaseste alinarea la sanul meu. Si eu ma bucur sa o simt aproape, de fiecare data. Dar, cum multe dintre voi poate stiti, tot acest proces poate fi obositor, si, oricat ai incerca sa te descurci, parca esti sleita de puteri uneori.

Asa m-am simtit si eu in ultima perioada. Orice as fi incercat, avea efect pe termen scurt, si ma trezeam dupa cateva ore ca abia reuseam sa ma ridic din pat, mi se inchideau ochii si nu vroiam decat sa ma arunc in pat si sa lenevesc o saptamana!

Stiu ca ceea ce spun acum pare reclama, dar va asigur ca nu este…  Cautand tot felul de solutii, acum cateva zile am incercat noile produse de la Nutricia, special concepute pentru mamele care alapteaza. Fiindca ma tot incearca pofta de dulce in perioada asta, am imbinat utilul cu placutul.

Am inlocuit ocazionala bucatica de ciocolata cu batoanele cu cereale de la Nutricia pentru mamele care alapteaza, NutriMama asa ca, imi satisfac atat pofta de dulce si ma ajuta sa-mi recapat energia.

Cum fac in ultimii ani, studiez produsul inainte sa il incerc, asa am aflat ca sunt imbogatite cu minerale si vitamine de care au nevoie atat mama care alapteaza, cat si bebelusul. Contin Omega 3 care contribuie la dezvoltarea creierului bebelusului, 100% din necesarul aditional de Acid Folic si Iod din perioada alaptarii, 100% din necesarul de vitamina D din perioada alaptarii, vitaminele B2,B6 si B9 care contribuie la reducerea oboselii, Fier si Zinc ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar al mamicii. Cam tot ce aveam nevoie pentru a putea fi in forma toata ziua.

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa incercam sa ne luam aceste vitamine si minerale natural sau sa nu mai ne hranim! Insa, acum cred ca avem un ajutor important!

Voi ati incercat noile produse NutriMama? Cum vi se par?

ELLIE WHITE NUTRIMAMA NUTRICIA BATOANE CEREALE res_29219a46f893ef9a153f46596af4d117_180x418_4c5q