Sunt mama. Am fost binecuvantata cu doi copii absolut minunati! ( da, stiu, fiecare cioara isi lauda puiul, dar pentru mine, ei sunt perfecti!!)

Timpul personal s-a limitat destul de mult. Sunt intre somnuri, mese, baite si timp de joaca. Intre toate astea, trebuie sa mai strecor si treburile casnice, jobul si apoi vine si timpul meu, care de cele mai multe ori se rezuma la cateva zeci de minute. Dar nu ma plang! Sunt alegerile pe care le-am facut constient, si sunt fericita cu ele. Mi i-am dorit, imi asum si responsabilitatea.

Dar, stiti cum e, inainte de a fi mama, sunt femeie. Si, ca orice femeie, imi doresc sa ma mai simt si eu sexy si atragatoare, si nu doar o mamica ascunsa intre haine largi, treninguri si pantofi sport.

Si, cum meseria ma ajuta, uneori pot face si asta. Atunci cand am evenimente, imi iau o ora doar pentru mine. Fac un dus, creme si toate cele… 🙂 (totul in maxim 15 minute), imi aleg cea mai sexy rochie, ma machiez, ma coafez, si-mi pun pantofii stiletto care ma transforma instant. Dupa aceasta ora, arat de parca as fi participat la emisiunea “Pimp my wife”!

Aproape de fiecare data, Mihaita se uita zambind la mine si imi zice “Mami esti flumoasa” :)! Instant, ma simt cea mai frumoasa femeie din lume! Este un sentiment minunat!

Desi ma bucur de fiecare moment petrecut in tocuri si abia astept aceste momente, ma bucur de oamenii si prietenii zambitori pe care ii intalnesc si de luminile din jurul meu, parca abia astept ca in cateva ore sa ma intoarc la piticii mei, hainele largi si comode, la mancare, la joaca si la galagia din casa mea. Zambesc. Sunt fericita!

Da! Sunt doua lumi, fiecare cu frumusetea ei, dar intotdeauna cea in care sunt piticii mei este ea mai frumoasa! 🙂

ELLIE WHIT FAMILIE