Copiii nostri nu sunt sac de box!!!

Noi, ca si parinti, incercam sa ne depasim conditia, sa fim mai buni in relatia cu copiii nostri, sa ne educam sa nu facem aceleasi greseli pe care le-au facut parintii nostri cu noi. Incercam sa ne invatam copiii ca violenta nu e buna, nu rezolva nimic ci doar inrobeste omul ca si fiinta si ne distruge stima de sine.

 

Dar ce nu reusim sa intelegem este, de ce noi ne protejam copiii,  ii crestem intr-un mediu stabil emotional, calm si linistitor pentru ca, in momentul fatidic in care trebuie sa-i aruncam in lumea asta mare si rea, sa vina o dezaxata cu titulatura de directoare de gradinita neacreditata sa ni-i trezeasca din somn pentru a-i da cu capul de toti peretii si a-i zgudui ca pe lapte batut, sa ni-i terorizeze cu crizele ei de isterie si sa ii faca sa isi piarda increderea in viata si in calmul casei lor?

 

Sunt total de acord ca micutii nostri pot fi agitati, foarte energici uneori, cu siguranta majoritatea nu vor sa faca nimic din ceea ce li se spune … cei care sunteti parinti sigur v-ati intalnit cu situatii de genul, insa atunci trebuie sa te folosesti de faptul ca esti adult, cu scaun la cap si cu buna intentie de a creste sanatos un copil sau mai multi… Daca la fiecare NU al copilului, TU ca si parinte sau educator l-ai LOVI, TRANTI DE PERETI sau LUA LA PALME, cu totii am creste niste copii speriati, traumatizati si care vor intelege ca prin violenta se rezolva totul si ca asa isi va face dreptate de fiecare data! Poate asta functiona in alte vremuri, nu stiu, dar cu siguranta in secolul in care TRAIM, atat domnul judecator cat si aceasta “persoana” ar trebui sa-si regandeasca principiile de viata, principii dupa care se pare ca acesti copii si-au meritat-o si ca s-a aplicat o corectie!!!
Cum e posibil ca, desi camerele de supraveghere din gradinita terorii au prins toate momentele groaznice la care erau supusi copiii, in momentul in care aceste probe au fost ridicate de politie sa “dispara” ca prin minune..? S-a sters caseta singura..? Sunt fantome..?

 

Oare “prietenii” directoarei alienate ne cred chiar atat de idioti atat pe parintii copiilor traumatizati cat si pe noi restul parintilor care am privit cu groaza si cu inima cat un purice imaginile alea ingrozitoare incat sa credem ca acele imagini au disparut pur si simplu..??

 

Oare judecatorul care a decis ca “doamna directoare” este stabila psihic incat sa nu fie nevoie sa fie aruncata intr-o celula pana la rezolvarea cazului este orb..? Oare atat de mult pretuieste un copil incat sa decida ca acei bieti copiii “si-au cerut-o”..? Serios..????

 

Chiar sunt FOARTE curioasa sa aflu ce anume au facut copiii incat a fost nevoie sa fie treziti din somn si tarati efectiv din pat in palme…??? CE anume sa fi fost atat de groaznic incat sa merite tratamentul aplicat..???  Si de unde pana unde isi PERMITE acel “OM”  sa aplice “corectii” copiilor …??

 

INDIFERENT ce ar fi facut acei micuti, NU, NU, NU merita acel tratament INUMAN!!!

 

Copiii nostri NU SUNT SAC DE BOX pentru toate frustratele care nu-si cunosc limitele!!
Trebuie sa luam atitudine impotriva acestor decizii ale unui sistem pe care nu il mai comentez, care ACCEPTA ca cineva sa ne abuzeze copiii cu buna stiinta si ii ridica in slavi pe acesti nenorociti care fac asta!!!

 

Este de datoria noastra ca oameni si parinti sa NU lasam lucrurile asa, sa NU permitem ca aceasta “persoana” dezaxata sa mai umble nestingherita in libertate, pentru ca NU merita aceasta libertate, in timp ce copiii raman traumatizati in urma ei!

 

TREBUIE sa i se aplice si ei o CORECTIE, dar nu de care a aplicat ea, ci o CORECTIE legala!!!

 

P.S.

Eu il duc pe Mihaita la o gradinita de stat, unde se simte bine, este tratat asa cum merita orice copil, si are parte de o educatie si o copilarie frumoasa!