Feels like TRAVEL – top 5 hoteluri de lux

Cu ploaia de zilele trecute,  nu pot decat sa visez la niste locuri unde este numai calduraaa … :))

V-ati intrebat vreodata cum este sa-ti petreci vacanta intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale planete, niste constructii magice, unice … 😀  Eu, DA!!!

Acum ca vara bate la usa, mi-am zis sa fac o lista cu primele 5 astfel de hoteluri in care mi-as dori sa petrec cel putin o vacanta. Poate, poate primesc vreo surpriza … 🙂

  1. Emirates Palace, Abu Dhabi

Soare, plaja, palmieri … in Emiratele Arabe, totul e posibil. Chiar si un hotel care a costat 3 miliarde $ pentru a fi construit si transformat intr-o adevarata fortareata a placerii. Cele 394 de camere și apartamente au pereti decorati cu aur si argint, centrul spa este o minune, iar multitudine de fantani arteziene este completata de…. 1.000 de candelabre de cristal. Fiecare oaspete are propriul valet si asta pentru a nu se pierde in vastitatea acestui complex … ( doar holul dintre cele doua parti ale hotelului masoara 1 km).

Ar fi bine sa-mi impachetez incaltari commode sau sa imi inchiriez acolo un Segway … :))

 unspecified-3ellie white luxury palaca places to visit  

  1. Palacio Nazarenas, Peru

Oricine viseaza sa ajunga la Machu Picchu. Eu visez un pic mai departe, catre un palat istoric uimitor transformat in hotel si clasat in 2015 in top 5 hoteluri de lux din lume. Palacio Nazarenas e situat intr-o zona linistita, langa piata principala din Cusco, Peru, avand 55 de apartamente cu vedere spre munti si un centru spa.

Locatia e aproape de siturile Incase de la Machu Picchu si cetatile Ollantaytambo si Sacsayhuaman, lasandu-mi posibilitatea de a ma rasfata si a calatori cu stil.

Ellie White travel palacio-nazarenas Ellie White travel palacio-nazarenas

  1. Mardan Palace Hotel, Turcia

Plec cu gandul spre Antalya si o baie in cea mai mare piscina din Marea Mediterana (capacitate – 1.000 de persoane) aflata in incinta hotelului Mardan Palace. Construit in 2009, hotelul a costat 1,65 miliarde $ si are un decor ce abunda in aur, cristale si marmura italiana. Daca nu esti la piscina, te poti relaxa la spa sau pe plaja hotelului, formata dupa ce 9.000 de tone de nisip alb au fost transportate cu avionul din Egipt pentru a garanta o plaja impecabila.

mardan-palace- ellie white travel mardan-palace- ellie white travel

  1. Atlantis Paradise Island, Bahamas

Inspirat de legendarul oraș pierdut, Atlantis Paradise Island este cotat ca prima locatie de lux din Bahamas. Daca treci peste frumusetea locatiei si te lasa inima sa revii la hotel, urca la etajul 23, acolo unde vei gasi podul Royal Towers Suite; zece camere cu ferestre panoramice si terase in care ai centrul de divertisment si spa, restaurant si..un candelabru de aur de 22 de karate sa-ti completeze privelistea. O nimica toata, nu-i asa?

royal-towers-2-queen ellie white atlantis-iconic-royal royal-towers-2-queen ellie white

  1. Wildflower Hall, Himalaya

Wildflower Hall, in Himalaya, este situat la altitudinea de 2.438 m langa Shimla, cu privelisti ce iti taie respiratia. La propriu. Altitudinea si aerul curat iti vor solicita plamanii de fumator. Pe de alta parte, odata ajuns aici, iti e greu sa mai pleci. Eu m-am indragostit doar uitandu-ma la fotografii.

Wildflower Hall, Shimla in the Himalayas

wildflower-hall-exterior

Wildflower Hall, Shimla in the Himalayas Wildflower Hall, Shimla in the Himalayas Wildflower Hall, Shimla in the Himalayas

Leave a Reply

Skip to toolbar