De cand ma stiu, mi-a placut sa ajut, sa ma implic si sa sustin cat de mult pot diferite cauze sociale.
Anul acesta am inceput sa sustin activ Asociatia Casiopeea, organizatoarea marsurilor anuale si a curselor roz pentru supravietuitoarele cancerului de san din Romania.
Evenimentele organizate de asociatie au ca scop strangerea de fonduri pentru achizitionarea si donarea de proteze mamare externe femeilor care au suferit o mastectomie.
In primul rand cred ca este foarte important, ca noi, femeile sa inteleagem ca trebuie efectuate controale periodice pentru depistarea cancerului la san, care descoperit intr-o forma incipienta are sanse foarte mari de vindecare.
Prin intermediul Asociatiei Casiopeea am aflat despre multe femei care s-au vindecat si au reusit sa invinga cancerul. Fiecare cicatrice post-mastectomie are in spate o poveste de curaj impresionanta.
Femeile au nevoie de sustinere din partea familiei, de sprijin financiar, necesare in tratarea si vindecarea bolii, precum si in reintegrarea în viata sociala.
Sustin din suflet demersurile Asociatiei Casiopeea si campania de anul acesta #CicatriciCuPovesti, marsurile si cursele roz, si ii invit pe toti prietenii si cei care imi sunt sproape sa se alature acestei cauze atat de importanta pentru noi toti.
Crosul si marsul Casiopeea vor avea loc în București, pe 24 septembrie, iar fondurile vor fi investite integral in cumpararea de proteze mamare si sutiene necesare purtarii acestora. In ultimii sase ani, peste 1.500 de femei au primit proteze din partea asociatiei.
Sursa: www.maraton.info.ro

Sursa: www.maraton.info.ro

Skip to toolbar