In momentul in care scriu acest articol, stau in curte pe un rocking chair, incercand sa mai fur cateva raze de soare.
De curand ne-am intors din vacanta, dar stiti cum e: de ce pleci, de-aia ai tot pleca. πŸ™‚
Deja mi-e dor de mare, de galagia din jurul ei, de strigatele copiilor de bucurie, de somnul de la pranz impreuna cu copiii (nu ca tineam neaparat sa dormim, dar cadeam efectiv), de tot.

ellie castel 8

ellie castel 1

ellie castel 5


ellie castel sicilia 2

ellie sicilia 7 bis

ellie sicilia castel 5

ellie sicilia castel 7

ellie sicilia castel 8
Ne-am intors insa cu amintiri frumoase si forte noi!
Aveam nevoie de vacanta asta pentru a-mi putea incarca bateriile, dupa o perioada tare incarcata atat fizic, cat si emotional. Am ramas iarasi fara bona, ultima facand dubla hernie de disc la doar 25 de ani, iar dupa vreo 12 incercari esuate de-a lungul a vreo 3 ani, am decis ca nu mai avem nici nervii necesari si nici puterea de a mai cauta alta bona, asa ca ne-am hotarat sa ne crestem singuri copiii.
Pe de alta parte, am avut foarte mult de lucru pentru ca, in curand voi lansa si un shop pe blog, iar asta inseamna muuulta munca, dar o sa vedeti voi in momentul lansarii πŸ™‚
Sunt super entuziasmata de toate proiectele pe care le am in derulare si, chiar daca ne va fi putin mai greu acum sa ne descurcam cu ambii copii dupa noi, o sa avem un imbold sa tragem mai greu!

In fine, pana una alta ne mai bucuram de razele soarelui in curte… putin, ca deja o aud pe Maria plangand (gata somnul de pranz)
V-am pupat!
Noi parca am mai fugi undeva cateva zile.. Aveti ceva recomandari? Tot ceva mare, cu plaja si galagie.. πŸ™‚

Ellie πŸ˜‰