Trăim într-o tara în care mentalitatea predominanta este cea a avutului, a posesiilor.

Bine, recunosc ca nici pe mine nu m-ar deranja sa am vreo “douajde” de case, vreo “cinspe” mașini și bani gârlă în cont, dar nici nu mor fără ele…
Probabil din cauza firii mele mai visătoare, aeriene ar spune unii, nu pun preț pe lucrurile materiale. Nu-mi place sa ma simt ținută într-un loc de o rata la banca pe douăzeci de ani, sa trăiesc tot timpul cu teama ca “trebuie” sa fac banii de rata, altfel risc sa pierd casa, sa trăiesc după prea des auzita fraza: “sa am dom’le casa mea, sa știu eu seara când pun capul pe perna, că-i a mea!”

Viata mea e pe drumuri, tot timpul pe picior de plecare, tot timpul cu un bagaj facut; acasă vin doar sa ma odihnesc, sa ma încarc de energie înainte de următoarea expediție! Eu sunt o fire libera, un suflet nomad ce nu poate sta prea mult într-un singur loc!

_MG_3616

_MG_3652

_MG_3627

Sincer, ma plictisesc! Îmi place sa experimentez stiluri și traditii, sa cunosc locuri și oameni noi, sa vad lumea asta mare!

Acasă poate fi oriunde, dacă alături de tine ai familia!

Drumul este prietenul meu, fie ca e pe patru roti sau cu doua aripi!

Peste tot in jurul meu vad oameni tot mai preocupati “sa aiba” ceva! Ce nu inteleg oamenii acestia este faptul ca, atunci cand vom pleca de pe lumea asta, n-o sa plecam cu casele dupa noi, nici cu masinile din dotare, nici macar cu hainele de pe noi. Plecam doar cu sufletul plin de amintiri; ca sunt placute sau nu, tine de fiecare persoana in parte.

La asta vreau eu sa lucrez toata viata mea, sa-mi creez amintiri cat mai frumoase care sa ma insoteasca in drumul cel lung de dupa viata asta.

Nu ma intelegeti gresit, imi plac si mie lucrurile materiale : casele, masinile (in special SUV-urile americane), hainele frumoase si pantofii (o, da, am o slabiciune pentru pantofi), accesoriile si toate lucrurile ce fac viata putin mai…interesanta, dar imi place mai mult sa-mi iau copiii si sotul de mana si sa plecam oriunde in lumea asta mare! Cat mai putem, pentru ca timpul asta trece atat de repede, incat nici n-o sa ne dam seama cand n-o sa mai putem nici macar iesi din casa…

_MG_3641

_MG_3629

_MG_3618

_MG_3648

_MG_3639

Bluza: Juicy Couture – Collective | Pantaloni: Collective

Geanta: DKNY – Sport Couture | Pantofi: Hannami

Ceas: Daniel Wellington | Accesorii: Bon Bijou

Hair: AdyStudio

Photos by Mircea Netea

Asa ca, eu personal vreau sa ma bucur de viata cat mai mult si sa ma stresez cat mai putin de lucrurile trecatoare.

Voi cum vedeti viata…?