Bine, e mult prea mult spus in titlu, dar mi-a placut cum suna.. 🙂

Cum timpul nu-l putem da inapoi, nici macar pentru o afurisita de secunda, nu ne ramane decat sa traim prezentul cu gandul la viitor, nu?

Well, mums, let me tell you ca si cu doi copii acasa puteti fi wild and sexy si da, mai puteti puncta o noapte nebuna de “sex, drums and rock’n’roll”!

ellie-white-seven-sins-lenjerie-4

Va trebuie doar cateva “ingrediente”:

  • una bucata bona/ bunica/ matusa, whatever you can find pe care o plasati la voi acasa pentru noaptea in cauza
  • una bucata barbat, imbracat, parfumat pe care il trimteti inainte in oras sa va “gasiti” la barul/restaurantul/pub-ul preferat
  • una bucata telefon si faceti rezervare la un hotel (n-o sa vreti sa stati acasa noaptea aia ca, vorba aia, in febra actiunii te mai impiedici de o papusa si risti sa strici mood-ul sau, si mai rau, sa se trezeasca cei mici
  • una bucata rochie provocatoare (va recomand sa aruncati un ochi pe SevenSins.ro), cele mai inalte stiletto pe care mai puteti sta fara sa aratati ca o rata in papuci si cel mai sangeriu ruj din dotare.

ellie-white-seven-sins-lenjerie-5

ellie-white-seven-sins-lenjerie-3

Pentru un inceput promitator, dati rapid pe gat inainte de plecare un shot de whiskey (ca sa va dezmortiti putin si sa va mai calmati emotiile ), dar NUMAI daca mergeti cu taxi. Rontatiti rapid o guma (o sa simtiti ca mancati cauciuc, dar nu mai conteaza) si… drum bun!

Stiti vorba aia: “What happens in… town, stays in town!”

Asa ca, pentru a va pastra relatia vie chiar daca aveti unul, doi sau mai multi copii, se recomanda o cura de o noapte nebuna la cel mult cateva luni! ?

ellie-white-seven-sins-lenjerie-6

ellie-white-seven-sins-lenjerie-2

Halat: SevenSins.ro| Body: SevenSins.ro
Hair: Adonis Enache
Locatie: La Maison

Photos by Mircea Netea

Atentie! Se poate lasa cu alcool, ras mult, zgomotos si din orice prostie, si cu sex! Asa ca fiti pregatite de “lupta”!

Have fun!