Dragile mele, cum sunt invitata la mai multe evenimete si lansari de produse si tratamente din ce in ce mai inovatoare, v-am promis ca o sa va tin la curent cu noutati in ceea ce priveste infrumusetarea si anumite tratamente.

Ieri la evenimentul de lansare ULTRAFORMER III si SCIZER, Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouettendin Bucuresti, am descoperit in premiera efectele uimitoare a doua tratamente care reprezinta alternativa non-chirurgicala cea mai eficienta a clasicelor proceduri de lifting facial sau de lipoaspiratie.

Organizatorii, ne-au prezentat si cateva informatii mai tehnice care va vor raspunde la mai multe intrebari.

ULTRAFORMER III foloseste cea mai noua tehnologie MMFU (Ultrasunete macro si micro focalizate) si ofera, intr-o singura sedinta de scurta durata, efect de lifting facial si fermitate corporala ce dureaza cel putin un an. Ultraformer foloseste o tehnologie care indeparteaza vechiul colagen si se stimuleaza crearea de colagen nou in tesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate si remodelare corporala.

Tratamentul poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprancene, pometi, maxilar inferior, in cazul barbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gat, mijloc, axila, abdomen, coapse si dureaza 20-30 minute pentru zona fetei si a gatului, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

SCIZER este tratamentul ce actioneaza in special in zona abdomenului, reducand depozitele de grasime, in urma unei singure sedinte, chiar si cu 2-5 centimetri

Scizer are la baza o tehnologie non-chirurgicala de conturare si remodelare a corpului prin producerea si transmiterea in mod controlat a caldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonica.  In urma tratamentului se elimina celulele adipoase printr-un proces natural, grasimea eliminata fiind metabolizata.

Tratamentul este recomandat in tratarea depozitelor de grasime excesive sau greu de eliminat, precum cele din zona abdominala, care sunt extrem de greu de indepartat cu dieta sau exercitii. Tratamentul se realizeaza doar daca exista un strat adipos de minimum 2,5 cm.

Dupa o sesiune de o ora se pot pierde intre 2 si 5 cm in talie. Rezultatele sunt vizibile dupa tratament, in termen de 4-12 saptamani, timp in care se continua reducerea in centimetri.

Aceste noi tehnologii medicale sunt distribuite de Top Line si sunt disponibile la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti (www.silhouette.ro).

Va pup,

Ellie.