Recunosc ca, de cand au venit copiii, ne-am cam schimbat obiceiurile zilnice, iar ceea ce era o zi de relaxare  – fie lenevind pe canapea uitandu-ne la un film bun, fie explorand diverse mall-uri –  s-a transformat intr-o zi in care cautam cu disperare modalitati de a distra (si obosi) copiii din dotare. Iar cand nu te ajuta nici vremea de afara si prin mall-uri colcaie virusii ca-n laboratoare, ce e de facut?

Exista si dimineati agitate ca acum cateva zile cand am cedat si am zis ca e cazul sa iesim din casa. 

Bine bine, iesim, dar unde? Si ce facem? Afara nu se pune problema, iar la locurile de joaca nici atat, pentru ca abia am scapat de virusi, antibiotice si siropuri.

Stiu ca pare straniu, dar… solutia salvatoare a fost Kika unde stiam ca il putem lasa linistiti pe M. la locul de joaca pentru ca niciodata nu sunt foarte multi copii, iar noi ne putem plimba prin magazin cu printesa.

Produse frumoase si inspirationale (ca tot cautam lucruri pentru studioul muzical proaspat terminat) si cum sunt si reduceri, abia te abtii sa nu pleci cu cat mai multe produse de acolo.

Asa ca am impachetat copiii in masina si am dat o fuga pana acolo.

Ne-am uitat la ceva mobila de living si canapele in timp ce printul s-a distrat la locul de joaca, iar cand eram toti aproape obositi, am mancat ceva la restaurantul lor si pe urma am fugit spre casa.

Pe drum au adormit copiii aproape instant, si uite asa am impacat si capra si varza.

Nu, nu am putut cumpara nimic pentru ca e destul de dificil cu doi copii dupa tine (si obositi pe deasupra), dar ne-am facut o idee si stim pentru ce am vrea sa revenim.

Una peste alta, uite asa a mai trecut o duminica. Pana se mai incalzeste afara, trebuie sa gasim tot felul de modalitati de a distra copiii, fara a-i mai arunca in ghearele virusilor de la locurile de joaca supra aglomerate unde, parinti inconstienti isi aduc odraslele bolnave.

Voi ce faceti cu copiii in weekend?