De cand am intrat in lumea asta nebuna a muzicii a trebuit – in ceea ce priveste look-ul meu – sa fac transformari peste transformari, unele radicale, altele mai ”domoale”. Cel mai la indemana mi-a fost si imi este sa ma joc cu parul. Fie ca aleg sa imi schimb coafura sau doar culoarea, jocul cu parul este mereu o transformare usoara si frumoasa pentru mine.

Pot sa spun cu mana pe inima ca, in afara de rosu aprins, am avut parul vopsit in aproape toate nuantele.
Ca sa fie treaba usoara, pe la inceputurile mele am fost un blond galbui, la un moment dat am avut si mese lungi pana la brau pe care le-am dat repede jos; dupa cativa ani de blond in care l-am si suvitat si colorat in toate nuantele posibile, m-am hotarat clar sa ma duc la extrema si astfel m-am vopsit bruneta, culoare in care am ramas timp de 10 ani.

 

color expert Ellie White brasov muzica blog fashion

Dupa nasterea primului copil insa, am decis ca e vremea de o schimbare radicala si, am schimbat brunetul pe un roscat sters pentru ca mai apoi sa fug direct la blond.
Nu m-a convins culoarea si, dupa cateva luni m-am intors la brunet pana dupa nasterea celui de-al doilea copil cand am reinceput procesul de schimbare a culorii.

In decurs de aproape 3 ani am schimbat multe nuante, asta resimtindu-se bineinteles in calitatea firului de par care s-a subtiat si, intr-un final s-a rupt, obligandu-ma sa-mi schimb si coafura, din scurt in mai scurt.

color expert Ellie White brasov muzica blog fashion 2017 sexy

Devenisem deja sceptica si ingrijorata, si aproape ma hotarasem sa ma intorc pentru ultima data la brunet, cand am auzit de noua vopsea permanenta Color Expert.

Bineinteles ca m-am informat bine de tot inainte de a o incerca, si am descoperit ca, desi este o vopsea permanenta cu amoniac, foloseste o tehnologie inovatoare – Omega Plex, care protejeaza firul de par inainte, in timpul si dupa vopsire si mai ales, nu deterioreaza firul de par!

Tehnologia profesionala Omegaplex este ceea ce face ca parul sa aiba un aspect sanatos ,puternic si ofera un plus de ingrijire a acestuia în 3 pași.

Primul pas  – PROTEJEAZA.

Se foloseste un  serum impotriva ruperii parului , care protejeaza micro-legaturile din interiorul firului de par. Acest serum se mixeaza cu crema colorata.

Pasul doi – SIGILEAZA .

Dupa colorare se foloseste un tratament reparator care sigileaza fibra firului de par si intensifica culoarea.

Pasul trei – FORTIFICA.

Consta in folosirea unui tratament reparator care fortifica micro-legaturile din interiorul firului de par. Acesta se aplica la trei saptamani dupa colorare.

TOTUL FOARTE SIMPLU, RAPID SI SANATOS!

Cum  vopseaua Color Expert este prima vopsea de par care face posibila utilizarea acasa a tehnologiei din salon,  mie imi este mult mai simplu acum sa-mi mentin culoarea sau chiar sa mi-o schimb fara sa-mi mai fie teama ca voi ramane cu suvite de par in mana dupa colorare.

Va spun si un “secret”, este o vopsea care ofera acoperire 100% a firelor albe, iar gama de nuante este variata, am de unde alege din cele 20 de nuante puse la dispozitie… 🙂

Eu va recomand cu drag s-o incercati, iar maine (joi 08 Iunie) va astept pe pagina de Facebook pentru un concurs cu totul special!!! 🙂

Va pup,
E.