Hey dragilor,

Am descoperit recent o platforma extrem de interesanta care ne da posibilitatea sa facem diverse activitati impreuna cu piticii, sa creem lucruri interesante si sa petrecem timp impreuna.

Ce este minunat la aceasta platforma este faptul ca ii ajuta pe copii sa isi stimulteze creativitatea, fiindca aici poti gasi mai multe categorii care i-ar putea interesa pe cei mici, inclusiv animale, avioane, flori si chiar planete. Si ce mi-a placut mie foarte mult este faptul ca exista o categorie cu decoratiuni de petreceri, asa ca la ziua printului sau a printesei puteti sa va faceti de cap si sa umpleti casa de decoratiuni pe care le-ati creat impreuna. Noi deja ne gandim sa facem decoratiunile pentru petrecerea de ziua Mariei impreuna.

ellie white canon creative park pixma imprimanta craft copiii ateliere creativitate

Si daca va simtiti darnici, puteti da pontul asta si doamnei directoare de la scoala sau gradinita copilului, pentru ca s-ar putea sa-i intereseze si pe ei.

Deci, ce trebuie sa faceti? Pai, e foarte simplu… accesati platforma Canon Creative Park apoi selectati modelele care va plac cel mai mult de pe platforma, descarcati tiparul si instructiunile, imprimati fisierele descarcate, urmati instructiunile primite si ce e mai important, distrati-va!!!  E atat de simplu, ca si un copil singurel ar putea sa o faca… 😉 Insa noi ii ajutam pentru ca si-au ales si modele mai complicate. O sa revin cu ele pe conturile de Instagram si Facebook de indata ce le finalizam.

ellie white canon creative park pixma imprimanta craft copiii ateliere creativitate ellie white canon creative park pixma imprimanta craft copiii ateliere creativitate ellie white canon creative park pixma imprimanta craft copiii ateliere creativitate

Noi am folosit platforma Creative Park , alaturi de consumabilele originale Canon si imprimanta PIXMA,  de la Canon si ne-am distrat de minune alaturi de copii… Deja Mihaita ne intreaba aproape in fiecare zi cand mai facem alte figurine impreuna.

Ei, ce spuneti, v-am starnit curiozitatea..?

Eu zic ca merita incercata platforma si imprimanta, pentru ca e atat de simplu sa iti tii copilul ocupat intr-un mod educativ si constructiv, ca sa nu mai zic ca petreceti timp frumos impreuna. Si inca ceva… am uitat sa va spun ca totul este gratuit.

Dati-mi de stire parerea voastra intr-un comment.

Va pup,

E.