Imi plac cadourile. Daca asta ma face o materialista, atunci fie, accept. :-)) Nu cred ca exista perosna pe lumea asta careia sa nu-i placa sa primeasca ceva, orice…
Dar imi place si mai mult cand acele cadouri sunt.. carti. Da, da, ati citit bine, imi plac cartile.  Imi place mult sa citesc carti, dar imi place si mai mult sa le primesc, ca sa pot citi stilul oamenilor…
Asa am citit si cartea asta minunata “Cele patruzeci de legi ale iubirii” de Elif Shafak. 
Nu stiu daca o fi un semn sau ceva, dar in ultimii ani, majoritatea cartilor primite au fost scrise de autori arabi sau turci. 
Dar scriu frumos de tot oamenii astia, iar cartea asta este putin ametitoare la inceput, dar o data ce te prinzi de imparteala, ii prinzi si firul. O amestecatura de evenimente si personaje din diferite timpuri si locuri care se intrepatrund in cel mai misterios si frumos mod. 
Oameni care la prima vedere nu au nimic in comun si nu crezi ca s-ar putea intalni vreodata ajung sa fie cei mai buni prieteni sau cea mai mare iubire pentru ca, in definitiv, subiectul cartii este iubirea in toate formele ei.
Lucruri la care nici macar nu te-ai gandit vreodata ti se par atat de logice si de usoare incat stai sa te gandesti de ce nu te-ai gandit mai devreme la ele.
ellie blog blogger family carte noua ceai dejun citit
Desi am citit-o pe bucatele ca, deh, am si copii, cartea m-a tinut cu sufletul la gura si cu gandul la ea si am terminat-o in trei zile… Trei zile chinuitoare, pentru ca as fi vrut s-o savurez pe toata din prima.. :-))
Fiind o carte ce vorbeste despre iubire, este foarte usor de asimilat si deschizatoare de ochi si suflete, asa ca o recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie sa ia o pauza de la viata zgomotoasa si aglomerata si sa se reculeaga in liniste. Cine stie, poate fi chiar impulsul de care au nevoie unii oameni.. 
Asa ca dati fuga la librarie si cautati “Cele patruzeci de legi ale iubirii” de Elif Shafak. N-o sa fiti dezamagiti. 🙂
Voi ce carte buna ati citit in ultima perioada?
Astept recomandari.
Va pup, 
E.