Hello dragilor. Stiu ca nu ne-am mai auzit de mult. Vara asta a fost una foarte incarcata si agitata pentru mine..
Ne-am luat de renovari pe acasa, si a trebuit sa tot plecam, ca sa nu stam in bubuieli si daramaturi.. Dar nu a fost totul rau, pentru ca asa ne-am tot ales cu vancante.. 🙂
Una dintre ele, si ultima de altfel a fost in Italia, aproape de Venetia, intr-o localitate numita Eraclea Mare.

Fiindca am plecat in gasca mare, noi cu copiii si bunicii, a trebuit sa alegem o locatie foarte family friendly, iar castigatorul a fost Parc Hotel Pineta. O locatie super draguta, cocheta, perfecta pentru ce ne doream noi.
Am avut noroc de vreme foarte buna, asa ca diminetile le petreceam la mare, pe plaja hotelului, iar dupa amiaza ne retrageam la piscina. Copiii au fost super incantati sa gaseasca apa marii foarte calda si curata, asa ca s-au balacit in continuu, iar la piscina faceau scufundari si sarituri in apa.. :-))
Printre balaceli, copiii isi consumau energia si la Clubul Copiilor din cadrul hotelului, unde se jucau cu alti copii sau erau antrenati in diferite jocuri de catre animatorii clubului.

Seara, dupa cina luam biciclete pe care hotelul le punea la dispozitia clientilor si ne plimbam cu copiii prin statiune. Evident ca, dupa experienta asta, atunci cand am ajuns acasa ne-am cumparat bicilete si noi adultii.. :-))

Distractia asta a durat o saptamana, iar pana sa ne dam seama a trebuit sa plecam acasa.Dar ultima zi am rezervat-o pentru Venetia. Ultima noastra vizita acolo a fost cand eram insarcinata in 5 luni cu Mihaita, asa ca m-am bucurat sa ne intoarcem in aceleasi locuri frumoase, si sa le aratam si copiilor pe unde ne-am plimbat noi.
Am venit acasa relaxati, bronzati si cu amintiri minunate…

Chiar a fost o vacanta foarte frumoasa si mi-ar placea sa ne intoarcem in zona si la anul.. dar cine stie.. 🙂
Voi pe unde ati petrecut vara asta?
Lasati-mi intr-un comentariu care este destinatia voastra preferata de vacanta.
Va pup,
E.