Salutare tuturor!
Pentru noi s-a deschis oficial sezonul petrecerilor. De acum si pana la sfarsitul anului o sa tot avem cate ceva de sarbatorit. Prima petrecere a fost cea de Sf Mihail si Gavril, in care l-am sarbatorit pe Mihaita. Si pentru ca, imediat dupa a fost si ziua socrului, ne-am ales si cu o plimbare pana la Brasov. Ca sa fim siguri ca scapam de nebunia din trafic, am plecat de joi seara, imediat dupa ce a terminat Mihaita scoala. Si, prin urmare, am ajuns in vreo doua ore la Brasov, fara sa stam la cozi interminabile.
Am avut parte si de o vreme absolut superba pe tot parcursul weekend-ului, asa ca ne-am bucurat de vreme si de prieteni.

Vineri de dimineata am facut o plimbare prin cartierul lui D. unde stau parintii lui,iar mai tarziu am plecat la cumparat de cadouri.
Pe seara a fost petrecerea lui Mihaita pe care am facut-o la un loc de joaca din Brasov.Am invitat cativa prieteni si ceva fosti colegi de gradinita de aici, si vreo cateva ore s-au zbenguit in locul de joaca. Baloane, animatori, muzica si tort.. ce mai, o nebunie. 🙂 Evident ca la venirea tortului a fost randul fiecarui copil sa sufle in lumanari… :-))

A doua zi de dimineata, am petrecut putin diferit fata de zilele normale de sambata, si anume, cu teatru. Am fost la teatrul de papusi din Brasov, unde am vazut “Povestea lui Tom Degetel”. Copiii au stat cumintei pe scaun si s-au uitat atenti la tot specatcolul. Sincer, si mie mi-a placut.. Superb a fost.. interpretarea actorilor, decorurile, luminile, sunetele, totul a fost la superlativ. Si atat de mult ne-a placut incat am zis ca o sa mai mergem si alta data! 🙂

Dupa teatru, am fost cu copiii la o plimbare cu trenuletul prin centrul orasului. Nu mai fusesem niciodata, si chiar a fost o experienta interesanta..
Pe seara ne-am adunat la un restaurant din centrul Brasovului pentru a-l sarbatori pe tatal lui D. alaturi de prieteni si familie, iar duminica dimineata, tot asa, ca sa scapam de trafic, ne-am intors in Bucuresti. Evident ca am ales ruta ocolitoarea, cea de pe Cheia- Valea Prahovei, chiar daca este putin mai lunga, iar in vreo doua ore si jumatate am ajuns acasa. Parca ne parea rau de vremea frumoasa.. mai era de stat putin la munte, dar am preferat sa ajungem in timp util, sa se odihneasca si copiii inainte de inceperea scolii/gradinitei, si sa ajungem si pe la vot! 🙂
Voi cum ati petrecut weekend-ul trecut?
Ati avut sarbatoriti sau v-ati relaxat..?
Va pup,
E.