In ziua in care te-ai nascut, lumea mea s-a schimbat de tot, si niciodata nu avea sa mai fie la fel!

In secunda in care te-am vazut, m-am indragostit iremediabil si pentru totdeauna. Atunci am stiut ca viata mea are un sens!

Mihaita ellie white endorser jucarii copii educationale lego romania

Si de atunci, iubitul meu copil au trecut 7 ani. 7 ani de bucurii, de lacrimi, de nopti nedormite, de mici sau mari impliniri, de tipete si rasete, de julituri, raceli si tratamente, 7 ani minunati!

Si singurul lucru pe care il regret este faptul ca timpul asta se grabeste mult prea tare si trece parca mult prea repede, si am impresia ca tu cresti mai repede decat apuc eu sa ma bucur de tine.

Dar nu este nimic. Atata timp cat tu vei fi langa noi, fiecare zi va fi un nou prilej de bucurie si implinire. Fiecare zambet al tau va fi ca o raza de soare intr-o zi mohorata, fiecare lacrima va fi ca o sabie in inima, fiecare reusita va fi un nou prilej de bucurie si mandrie, iar la fiecare infrangere vom fi acolo langa tine sa iti reamintim ca fara infrangere nu exista succes!

Esti cea mai buna varianta a noastra, iar eu sunt mandra ca sunt mama ta!

Iar astazi, de ziua ta iti doresc sa ti se indeplineasca toate visele si dorintele, sa ai parte in viata  numai de bucurii, sa ramai la fel de bun si sa “reach for the stars”! Noi, parintii tai vom fi mereu alaturi de tine, si la bine, si la greu!

 

 

ellie white schauma family nature moments

Te iubesc pana la stele si inapoi!

La multi ani, copilul meu frumos!

Te iubesc,

Mama