Ei bine, uite ca s-a intamplat si inevitabilul : am ajuns la venerabila varsta de 36 de ani. Dar, cum age is just a number, spiritul meu este young and restless.. :-))

Asa ca, desi numarul creste an de an, am invatat sa nu ma mai sperii, ci sa traiesc atat cat imi este permis.

Trebuie sa recunosc ca, atunci cand am trecut de la 29 la 30 am avut un soc, chiar o mica depresie. Cativa ani dupa nici nu simteam nevoia sa imi sarbatoresc ziua de nastere; simteam ca sunt in cadere libera si ca nu voi mai putea trai niciodata cu adevarat. Pe la 35 de ani insa, adica exact cu un an in urma, mi-am sarbatorit ziua de nastere intr-un club de fite din Dubai alaturi de Lost Frequences, si perspectiva asupra vietii mi s-a schimbat.

Asa cum mi-a scris acum o prietena in mesaj, “the best is yet to come”! Si tind sa o cred. De ce..? Pentru ca viata la 30 + e superba! Am maturitatea necesara de a cerne anumite lucruri si nu ma mai arunc cu capul inainte, am o familie minunata, am un om extraordinar alaturi de mine care ma iubeste no matter what, am in spatele meu o cariera de succes, iar in fata ma asteapta necunoscutul ( care poate fi excelent ) si aventura.

Viata este o nebuloasa. Este o serie de galaxii necunoscute care iti pot deschide universuri care mai de care mai frumoase si mai incitante; trebuie doar sa ai inima deschisa la posibillitati si sa nu renunti la lupta. Niciodata! Atunci cand ai aruncat prosopul, viata devine de nesuportat.

Eu am invatat sa iau fiecare zi asa cum vine. Indiferent ca sunt zile bune sau zile mai putin bune. Toate au rostul lor in crearea noastra ca si persoana, si toate au frumusetea lor; pana si in durere exista frumusete. Pe mine, de exemplu, durerea ma face mai creativa. O zi proasta se transmite la mine intr-o zi plina de emotii, de unde pot scoate niste linii melodice absolut minunate, cu niste versuri pe masura ( da, fac si linii, si versuri )

Asa ca am invatat sa nu ma mai sperii de numarul care creste an de an. Ma uit la JLo si observ ca la cei 50 de ani ai ei este mai plina de viata ca niciodata! Asta confirma tot ce am spus mai sus!

Atata timp cat ma iubesc pe mine insami, ma respect si ma impulsionez sa fiu mai buna zi de zi, nimic nu imi va sta in cale. Sunt tanara, frumoasa and, dare I say, desteapta! Si daca mor maine, am ce lasa mostenire lumii : doi copii superbi de care sunt extraordinar de mandra!

Asa ca, 36 – BRING IT ON!

Imi doresc ca anul acesta sa fie unul plin de schimbare, lucruri noi si aventura!

So, Happy Birthday to me!

Va pup,

E.