Este in natura omului sa uite, precum la fel este in natura omului sa tina minte sau sa isi aduca aminte!

Si pentru cei care uita, sunt altii care le vor aduce aminte. Despre asta este articolul acesta! Despre a nu uita si despre a ne aduce aminte!

De ce zic asta? Pai, evident ca e o logica si in spatele acestui articol; e o experienta ( neplacuta, evident ) care m-a facut sa scriu acest articol.

In ultimele zile am postat pe pagina mea de facebook Ellie White piese de pe vremea cand am colaborat cu Dj Project. De ce am facut asta? Din doua motive :

1. – pentru ca sunt foarte mandra de munca mea si voi fi pana la ultima suflare!

2.- pentru ca exista multa lume care tranziteaza pagina mea de facebook si nu stiu la cine se uita si cu cine interactioneaza. Si am vrut sa ma “introduc” si acestora din urma.

Dar, ca peste tot, sunt si “atotcunoscatori” si “sfatosi” care au tinut neaparat sa imi “aduca aminte” ca “perioada mea de glorie s-a incheiat”, si cumva sa ma trezeasca la realitate. Nu stiam ca traiesc intr-un vis din trecut, dar se pare ca acesti indivizi pe care nu ii cunosc personal si care NU ma cunosc personal stiu mai bine! Lor, si celor ca ei vreau sa le spun doar atat : Dragilor, fara clasici, inca mai cantam la frunza!! Si, ca sa va explic pe intelesul vostru, al celor “atotcunoscatori”, as vrea sa va spun ca istoria face prezentul! Fara trecut, nu aveam viitor, fara muzica veche nu aveam muzica noua, fara foc nu aveam caldura, fara roata ( pe care nu ati inventat-o voi ) nu aveam multe!! Fara Mozart nu-l aveam pe Freddy Mercury, fara Elton John nu-l aveam pe Robbie Williams, fara vechi, NU aveam nou!

Muzica este VESNICA, trend-ul este schimbator !

Perioada de glorie nu moare niciodata in cazul unor talente de necontestat, ci doar calatoreste prin timp pentru a infrumuseta viata altor persoane care nu au trait aceleasi vremuri. Tablourile lui Picasso INCA traiesc, chiar daca el s-a dus demult, vocea lui Michael Jackson inca ne mai incalzeste sufletul, chiar daca el nu mai exista fizic, arta exista si va exista intotdeauna, indiferent de perioada si secol!

Nu reusesc sa inteleg, si cred ca nu voi intelege niciodata nevoia patologica a unora de a diminua munca altor persoane, de a le distruge stima de sine si de a isi expune parerea ( neintersanta de altfel si nedorita ) in spatiul online.

Asa cum am spus si in alte ocazii, aceasta pandemie ne-a scos la iveala adevarata natura! Daca pana acum mai reuseam sa ne mai ascundem frustrarile si nemultumirile, se pare ca in aceasta perioada in care avem mult prea mult timp la dispozitie ne-a disparut filtrul bunul simt, al empatiei si al respectului! Spunem primul lucru care ne trece prin cap fara sa mai si gandim putin inainte si FARA sa ne gandim la consecintele cuvintelor noastre asupra altor persoane!

Eu va indemn sa GANDITI! Inca e voie si inca e gratis!

Invatati sa apreciati ceea ce aveti si sa nu mai credeti ca totul vi se cuvine! Pentru ORICE realizare se munceste! Pentru orice vis implinit sunt compromisuri facute, nopti nedormite, nervi, stres, durere, emotii, lucruri pierdute, clipe pierdute, oameni pierduti, lupte pierdute si castigate! Nimic nu vine pe gratis! Si doar cel care duce acest razboi, stie la ce ma refer. Ceilalti sunt doar oportunisti!

Invatati sa respectati trecutul, pentru ca datorita lui si a oamenilor care l-au creat suntem noi azi aici!!!