Hello boys and girls!
M-am gandit ca, pe langa tratamente de infrumusetare, creme si alte “mirodenii”, sa va arat si o reteta de mancare care sa va ajute la procesul anti imbatranire! Pun pariu ca nici nu va ganditi la cat este de simpla aceasta reteta, si cat de accesibila este tuturor. Si cum eu militez pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata alaturi de miscare fizica cat mai des posibil, ma bucur foarte tare cand pot impartasi cu voi cateva dintre secretele mele culinare.
So, ce aveti nevoie pentru a face acest delicios sorbet care va ajuta sa tineti timpul pe loc:
1. – 3 banane
2. – o lingurita zeama de lamaie
3. – 3 lingurite de migdale crude! (atentie, NU prajite!)
4. – 1 lingurita goji
Cum procedati: curatati bananele de coaja, taiati-le in 3, puneti putina zeama de lamaie peste si bagati la congelator pentru 4 ore. Prajiti migdalele intr-o tigaie fara ulei sau grasime, lasati-le sa se raceasca si apoi taiati-le in bucatele cat mai mici. Inmuiati fructele goji in putina apa.
Dupa cele 4 ore, scoateti bananele de la congelator si puneti-le in juicer. Eu folosesc juicer-ul de la Bosch care are si filtru de sorbet, dar voi puteti folosi orice fel de juicer aveti.
Puneti cateva banane in juicer si incepeti sa mixati. Incet, incet, adaugati cam jumatate din cantitatea de banane. Dupa ce acestea s-au mixat, adaugati si restul de banane. Mutati bananele mixate intr-un bol, “stropiti” cu migdalele prajite si cu fructele de goji hidratate, si serviti imediat.
Simplu, nu-i asa?
Si va pot garanta ca este nu numai super delicios, dar va si ajuta sa si luptati cu timpul necrutator, pentru ca, in definitv, frumusetea vine din interior, nu? Deci, un corp sanatos pe interior arata superb la exterior!
Asa ca spor la sorbet!!
Lasati-mi intr-un comment parerea voastra despre aceasta reteta!
Va pup,
E.
Bună stimată doamnă Elena. Am o curiozitate :prajirea migdalelor e pt. gust? Pt că odată prăjite se distrug din proprietăți! Mulțumesc!
buna. prajirea se face scurt, cateva secunde intr-o tigaie fara ulei, doar pentru aroma si ‘crocanteala”.. 🙂 Daca preferi migdalele crude, le poti pune si asa. 🙂