Salutare dragilor.

Traim vremuri stresante, asa ca avem nevoie de lucruri care sa ne ajute sa ne relaxam. Noi am gasit cel mai minunat obiect care sa ne faca sa uitam de griji si probleme pentru cele cateva minute in care ne afundam in el, mai exact in scaunul Divina de la Masatto.

Sunt sigura ca ati mai trecut prin mall-uri pe langa ceva scaune de masaj si unii dintre voi chiar si-au facut curaj sa le incerce. Pentru cei care au incercat macar cateva minute un scaun de masaj, intelegeti diferenta pe care o fac cele cateva minute in care va relaxati acolo.

Fata de acele scaune din mall-uri, Divina de la Masatto are programe bine stabilite, programe care au fost facute impreuna cu doctori in kinetoterapie, asa ca fiecare miscare este facuta sa aduca relaxare si, de ce nu vindecare, acolo unde exista mici probleme medicale.

Eu va pot spune ca de cand am incercat pentru prima data acest scaun de masaj, m-am indragostit iremediabil de el si am asteptat cu nerabdare clipa in care a fost livrat acasa. Dupa cum cred ca v-ati dat seama deja si din story-urile de pe retelele de socializare, e bataie pe el. Pana si pisica si-a facut curaj intr-o seara si s-a relaxat acolo cateva minute! :-))

Evident ca atunci cand vin prietenii in vizita la noi, nu rateaza o sesiune de masaj si toti pleaca de la noi ca pe un nor de puf :))

Daca sunteti curiosi de experienta pe care o ofera Masatto, puteti face o programare la showroom si va garantez ca veti pleca de acolo energizati si relaxati.

Va doresc relaxare placuta! 🙂

Va pup,

E.