Despre Ellie…

Ellie White este un adevarat model inspirational pentru persoanele atat tinere, cat si adulte. A inceput sa cocheteze cu muzica inca din copilarie, urmand cursurile Liceului de Arta din Buzau inca din clasa 1, pentru ca apoi sa urmeze studiile muzicale in cadrul Facultatii de Muzica din Bucuresti.

Din 2002 a inceput sa colaboreze cu DJ Project, proiect pe care l-a dus pe culmile succesului pana in 2008, cand a decis ca este timpul pentru un nou drum in cariera sa, moment in care a luat viata proiectul Ellie White.

O data cu schimbarea de directie au venit noi oportunitati, precum si proiecte noi, printre care se numara blogul personal pe care a decis sa-si impartaseasca trairile, emotiile si intamplarile de zi cu zi alaturi de oamenii care ii viziteaza pagina zilnic.

Pentru ca de-a lungul anilor si-a dat seama ca singurul mod in care poti trai in armonie cu tine si cu natura este sa adopti un stil de viata sanatos, Ellie s-a motivat singura si a inceput sa practice fitness, pentru ca mai apoi sa cocheteze si cu yoga si meditatia zilnica, pentru o buna echilibrare mentala si fizica.

Pe retelele ei de socializare este mereu conectata cu fanii care ii sunt alaturi de la inceputul carierei, cat si cu cei care au venit pe parcurs.

my fav quote

“Carpe Diem”