Astazi m-am trezit cu urmatoarele vorbe: “Ellie, eu ies sa cumpar ceva, vin in doua ore… Pana atunci te rog organizeaza-te ca plecam cateva zile in vacanta!”… Va dati seama ca nici nu stiam cum, de unde sau cu ce sa incep. Maria era deja treaza, l-am asteptat si pe Mihaita sa se trezeasca si am inceput sa ne pregatim… In jur de ora 12:00 a aparut si Doru acasa si mi-a dat explicatia de rigoare:

” Am vazut ca e vreme buna in Cipru, nu avem treaba multa zilele urmatoare, am “prins” bilete bune si daca tot nu am avut vacanta cu soare anul asta, am zis sa plecam cateva zile cu piticii… Ce zici? Iti place surpriza?”

Ce sa mai spun… decat: ” In sfarsiiiit!!!”. Imi doream o vacanta pentru noi si pentru cei mici de cateva luni, dar am fost atat de prinsi anul acesta incat nu am avut timp.
Ne-a luat efectiv 2 ore sa fim pregatiti cu totul pentru deplasare, am fugit la aeroport (noroc ca stam in apropiere), am ajuns cu 15 minute inainte sa si dupa mai putin de 3 ore eram deja in Larnaca…
Aici primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns in Cipru a fost sa ne asezam la o cafenea din aeroport si Doru a inceput sa caute hotelul pentru prima seara… Am gasit un hotel foarte dragut in Larnaca, am luat un taxi pana la hotel si ne-am cazat seara in jur de ora 18:00… A fost inceputul perfect pentru o vacanta cu copii in Cipru.

hotel ellie white vacanta copii cipru

In cateva minute Mihaita si Doru erau deja in piscina interioara a hotelului, iar Maria si cu mine eram la plimbarea dinainte de somn…

Maine inca nu stim ce facem, unde mergem, ce vizitam, dar sigur va fi frumos!!! 🙂 Revin poze si alte detalii!

Va pup!

Ellie.