Stiti si voi vorba aia: “femeia e ca vinul, de ce imbatraneste, de aia e mai buna!”

Acum, ca o fi mai buna la suflet, la gatit, la iubit sau doar mai “buna”, tine de preferintele barbatului… ??

Eu nu m-am considerat niciodata vreo zeitate nemaivazuta pe pamantul asta, vreo frumusete rapitoare care suceste capul fiecarui barbat din calea ei, dar nici nu-s vreo hidoasa la care ti-e greata sa te uiti. Aranjata, machiata si imbracata frumos sunt chiar bine! ??

Lasand gluma la o parte, imi mai trec prin fata ochilor poze de prin tineretile mele zbuciumate (?), fie ca sunt poze din concertele cu Dj Project sau poze personale si ma gandesc ca mie chiar mi se aplica zicala de mai sus.

La varsta onorabila de 32 de ani ma tin bine si arat (din punctul meu de vedere ) mai bine decat la…22 sa zicem. Ma simt mai femeie, mai implinita, mai inteleapta (!) si mai in forma, chiar daca am.trecut prin doua sarcini…

Simt ca acum pot purta o rochie senzuala fara sa par kitsch, pot purta cu mandrie un ruj sangeriu fara sa par pitipoanca, dar la fel de bine pot purta si o pereche de jeansi si adidasi fara sa par o adolescenta batrana!

ellie-white-la-maison-luxury-shopping-romania-travel-blogger-beauty-excursie

Nu va mint, mi-e groaza de batranete, in special pentru ca mi-e frica de necunoscut in general. Dar, what the heck, daca nu putem sa oprim timpul, macar let’s make the best of it!

Imi place ca pot merge la o petrecere si pot bea un pahar cu vin si sa par classy nu skanky, chiar daca nu mai pot sa petrec pana in zori, imi place ca pot jongla cu doi copii in brate dar, in acelasi timp lumea sa mi se adreseze cu “domnisoara” ?? si most of all imi place ca nu numarul (varsta) ma face pe mine, ci detin controlul si “I beat the living hell out of it!!!” ??

Imi place sa imbatranesc frumos ca si vinul, chiar daca fata mea nu mai e perfect intinsa si mi se vad riduri fine, chiar daca trebuie sa folosesc mai multa crema si sa beau mai multa apa pentru a-mi mentine pielea hidratata si chiar daca noptile cad lata pe la 12 si nu mai apuc sa vad rasaritul cu un pahar de whiskey in mana.

Fiecare varsta are frumusetea ei si eu vreau sa ma bucur de fiecare moment al vietii mele!

Ladies, eu va propun sa luati un pahar de vin in mana (acum cand cititi articolul asta, sau cand ajungeti acasa), sa va luati cei mai comozi papuci de casa si cel mai fluffy halat, sa va intindeti regeste pe canapea si sa cinstiti in numele vostru!!!

Age is just a number!! ?

Va pup,

Ellie.

ellie-white-gibraltar-travel-blogger-beauty-excursie-spania-spain-visit-2

ellie-white-la-maison-luxury-shopping-romania-travel-blogger-beauty-excursie