Hello dragilor si dragelor.

Astazi as vrea sa va povestesc despre cum am ajuns eu sa folosesc minunatele uleiuri DOTERRA, si ce m-a convins sa devin si eu membru.

Prima persoana din grupul nostru care descoperit uleiurile a fost chiar soacra mea, acum vreo doi ani in urma. Si-a cumparat un kit pentru ea din care a inceput incet incet sa ne dea si noua. Bineinteles ca primii vizati au fost copiii. “Pentru imunitate”, zicea ea. Evident ca am fost sceptica la inceput, dar am zis sa le dau totusi, ca rau n-avea cum sa le faca. Si am continuat sa le tot dau copiilor cu uleiuri pentru imunitate, pentru respiratie, pentru tuse si cam tot ce tinea de raceli minore in general, nefiind total convinsa de puterea lor. Atunci cand ii lasam pe copii la bunici, soacra mea le tot dadea cu sarguinta ( mai mult decat mine atunci, recunosc ) atunci cand se simteau putin rau, sau cand mai faceau febra. Intre timp, ea a reusit sa scape de multe din medicamentele pe care trebuia sa le ia zilnic, doar folosind uleiurile potrivite pentru fiecare afectiune in parte. Si, de la vreo 20 de pastile cate avea de luat pe zi, a ajuns doar la 2. Wow, nu..?

Asa am zis si eu, inca fiind neconvinsa in totalitate.

Dar lucrurile s-au schimbat incet incet si am observat ca,  copii mei au inceput sa reziste mai bine la bolile din comunitate, iar atunci cand raceau, faceau o forma mult mai usoara decat inainte. Asa ca, m-am uitat si eu cu alti ochi la uleiurile astea si, de la una la alta, m-am inscris si am si facut prima comanda. Mi-am cumparat kit-ul de familie care contine uleiuri necesare pentru imunitate si tratare a catorva boli.

Iar testul suprem, atunci cand m-am convis pe deplin de puterea lor a fost atunci cand Maria a avut un inceput de pneumonie care la Mihaita s-a rezolvat doar cu antibiotice si aerosoli.

Am fost cu ea la doctor care mi-a prescris, evident, aerosoli cu flixotide. Pentru parintii care au trecut macar o data cu copiii printr-o bronsita sau o pneumonie, asta nu este un medicament necunoscut.

Dar, din mai multe motive, principalul fiind ca nu am gasit fiole de flixotide nicaieri, am decis sa nu ii mai fac si sa incerc cu uleiuri. Asa ca, am intrat pe grup si am cerut fetelor de acolo ( mamici si doctori specializati in uleiuri Doterra ) o reteta de tratament pentru pneumonie. Mi-au raspuns repede iar, dupa ce am trecut reteta prin filtrul soacrei (care e mai cunoscatoare decat mine in cum sa folosesti uleiurile) , mi-a spus care uleiuri trebuie difuzate si care trebuie aplicate direct, bineinteles toate sunt in functie de varsta copilului si in functie de tratamentul aplicat. 

Ca sa ma conving ca e totul ok, dupa cateva zile am sunat-o pe doamna doctor si am rugat-o sa ne vada pentru un control, sa vedem cum merg lucrurile. Dupa ce a consultat-o pe Maria, doamna doctor a fost foarte multumita, a spus ca e ok si ca mai continuam cu aerosolii vreo cateva zile, moment in care ( bucuroasa fiind ), i-am spus ce tratament am folosit de fapt. A ramas profund socata ( in sensul bun ) si mi-a zis sa continui ce am facut si pana acum, ca e suuuper ok!

Si de atunci, sunt fidela acestor minunatii de uleiuri si le recomand din toata inima tuturor, fie ca este vorba de a ajuta imunitatea copilului tau sau chiar a ta, fie pentru a trata diferite afectiuni – asta DUPA ce ai facut o vizita medicului, care este SINGURUL capabil sa puna un diagnostic! 😉

Voi ce credeti despre uleiurile Doterra?  Le folositi?

Lasati-mi intr-un comentariu parerea voastra despre ele.

Va pup,

E.