Hello hello fetele mele frumoase. Am o super veste pentru voi. Stiti deja ca sunt super fana produse cosmetice, in special a celor de calitate. Iar aseara, in Bucuresti s-a deschis oficial Institutul Guinot .

Pentru ca toate ne dorim sa fim frumoase, cu o piele radianta si sanatoasa, aici puteti gasi tratamente pentru fata si pentru corp; un adevarat rasfat, va zic eu 😉 Si ca sa fie totul complet, va puteti lua si acasa cateva creme care sa va ajute sa va simtiti si sa aratati excelent.

Mie imi plac foarte mult prdusele din gama Hydrazone pentru ca am tenul destul de uscat, iar cremele din aceasta gama hidrateaza foarte bine. Senzatia de dupa este una de comfort, dar voi puteti incerca orice credeti ca va face bine, in functie de tenul si pielea voastra.

De asemenea, tot aici va puteti face ce tratamente corporale doriti, in functie de nevoi si necesitati. Eu am optat pentru tratamentul anticelulitic Technispa, pentru ca este un tratament de durata, si ma ajuta sa imi pregatesc corpul pentru perioada de vara. 🙂

Aseara am luat parte la evenimentul de deschidere al Insitutului Guinot in Romania alaturi de oameni frumosi, femei care stiu sa isi puna frumusetea naturala in evidenta si care incurajeaza la randul lor alte femei sa nu uite de ele, si sa isi ofere din cand in cand un rasfat la o clinica profesionala, care stie foarte bine ce inseamna asta. Iar alaturi de produsele Guinot, orice femeie poate radia, si isi poate pune in evidenta frumusetea naturala.

Ce ziceti fetelor..?

Cine foloseste sau a folosit produsele Guinot..?

Si cui ii place sa se rasfete din cand in cand cu un tratment facial sau corporal…? 🙂

Lasati-mi intr-un comment parerea voastra despre produsele Guinot.

Va pup,

E.