Salutare dragilor!

Chiar daca noi, ca si romani, nu sarbatorim Ziua Recunostintei – sarbatoare americana, eu cred ca initiativa celor de la Coresi este una super interesanta si draguta, pentru ca este minunat sa poti spune “multumesc”, indiferent de ocazie.

In secolul vitezei, oamenii au uitat sa se aprecieze unii pe altii si sa isi multumeasca pentru sprijinul acordat neconditionat in anumite momente din viata.

Iar Coresi ne indeamna sa transmitem acest mesaj de multumire pe pagina lor de facebook ( https://www.facebook.com/CoresiBrasov )

Chiar daca, de-a lungul vietii poate multe persoane ti-au trecut prin cale si te-au ajutat intr-un fel sau altul, Coresi te indeamna sa alegi trei persoane pe care sa le etichetezi intr-un comentariu si sa le transmiti multumiri spunandu-le de ce sunt importanti pentru tine si pentru ce le esti recunoscator adaugand la final hashtag-ul #ComunitateaLuiMultumesc .

Mai mult decat atat, comentariile tale pot fi castigatoare in perioada 23 noiembrie-23 decembrie, si poti castiga unul dintre cele 10 premii speciale in valoare de 500 de lei pe care Coresi le pune la bataie alaturi de premiile surpriza de la magazinele partenere Coresi!

So, what do you say guys..? Eu zic ca este super cool sa poti spune “multumesc” unor persoane si sa ai si ocazia sa castigi ceva premii cu asta, nu..?

Haideti pe blog, haideti pe facebook si haideti sa ne vedem si live in mall sa ne multumim in direct pentru sprijin si suport.

Eu as vrea sa va multumesc si voua, celor care ati fost alaturi de mine de-a lungul anilor, si sper sa ne vedem cat de curand in situatii mai normale, sa cantam, sa ne distram si sa facem poze unii langa altii fara masca si solutie dezinfectanta!

Pana atunci insa, ne vedem la CORESI!!

Va pup,

E.