Salutare dragilor.

Ei, uite ca, incet dar sigur ne apropiem si de sarbatoarea de Craciun. Si, ca sa mentinem un sens al normalitatii in acest an, am zis sa mergem la cumparat bradul de Craciun.

Pentru in interior noi avem deja un brad artificial pe care il folosim de ani de zile si inca arata decent dar, acum am mers sa cautam brad in ghiveci pe care sa il si plantam in prealabil in primavara, in curtea casei noastre.

Si, pentru ca e bine sa ai prieteni, unii dintre prietenii nostri vand iarna brazi de craciun in parcarea de la Metro din Baneasa. Si aproape de casa, si calitate, si prietenie. 3 in 1!

Asa ca, duminica dupa amiaza, dupa ce s-a mai linistit putin ploaia aia enervanta, am dat o fuga pana la ei sa ne uitam de niste braduti in ghiveci pe care sa ii aducem acasa.

Desi eu sunt adepta netaierii copacilor, acesti brazi sunt adusi dintr-o pepiniera din Danemarca, pepiniera special creata pentru asa ceva. Nu se taie bradul din padure, nici din a noastra, nici din a lor, nu afecteaza natura, nu se face nici o ilegalitatea. Din cauza asta am si acceptat sa vorbesc despre ei, sa merg sa vad brazii si, in prealabil sa si cumparam brazi de acolo.

Pentru cei care ma urmaresc pe retelele de socializare, ati putut vedea in live-ul de duminica exact cum aratau brazii, iar preturile, desi variaza in functie de marimea bradului, sunt mai mult decat acceptabile.

Dupa o plimbare printre braduti, am pus ochii pe doi braduti in ghiveci, i-am urcat in masina si i-am adus acasa. Iarna aceasta o vor petrece in ghiveci in curtea casei noastre, iar de la primavara, cand ne va permite solul, ii vom planta cu speranta ca se vor prinde si vor creste de acum inainte o data cu copiii nostri.

Asa ca, daca vreti si voi sa vedeti ce bradut sa va cumparati pentru seara de Craciun, nu ezitati sa dati o fuga pana in parcarea de la Metro din Baneasa, in cazul in care locuiti in Bucuresti. Nu o sa fiti dezamagiti!

Va pup,

E.