Salutare dragilor si Un An Nou plin de impliniri va doresc!

Cum asta este primul articol din acest nou an, m-am gandit sa va povestesc cum am petrecut noi ultima seara din anul ce tocmai a trecut.

Desi noi am facut parte din categoria celor care si-au petrecut noaptea dintre ani in confortul casei noastre, asta nu inseamna ca nu ne-am impopotonat si nu ne-am simtit ca si cum am fi fost la cea mai exclusivista petrecere ever!!

Dupa ce am trebaluit toata ziua prin casa si in jurul casei cu ultimele cumparaturi de mancare si bautura, ne-am curatat frumos, ne-am imbracat in haine “de gala”, eu mi-am pus tocuri, asa cum am spus ca voi face, si am asteptat cumintei in casa alaturi de cei mai apropiati prieteni sa vina ora 00.00.

Nu cred ca este cazul sa mai spun cam cat de tare am asteptat sa vina noul an. Desi este mai mult o chestie psihologica, pentru ca fizic nu s-a schimbat nimic, virusul inca exista, domeniul meu de activitate este inca inchis, iar lupta de zi cu zi este la fel de intensa, pot spune ca la nivel energetic, spiritual si psihic, ma simt ca si cum am resetat un calculator. Am sters tot si am pornit de la zero cu forte noi, incredere deplina intr-un viitor mai bun, un optimism extraordinar ( care sunt sigura ca mi se va diminua pe parcursul acestui an, dar asta deja este alta poveste.. :-)) ), vise noi si putere de munca la nivel maxim!

Cand in sfarsit se apropia anul 2020 de final ( si bine ca s-a dus!! ), am iesit in fata casei sa ne bucuram de artificii.

Am inceput un live pe pagina mea de facebook pe care il puteti vedea aici , in cazul in care nu ati apucat sa intrati atunci pe moment, si ne-am bucurat alaturi de copii si vecini de sosirea unui an nou plin de sperante de mai bine, de sfarsitul pandemiei si de revenirea la viata a economiei locale si globale, precum si de activarea tuturor domeniilor de activitate care in 2020 au fost inchise fara drept de apel.

Am ciocnit o sampanie, ne-am bucurat ca am trecut cu bine peste toate incercarile din anul ce tocmai a trecut, ca suntem sanatosi si in viata, si ne-am pus dorinte pentru anul ce tocmai a inceput.

Desi parea ca nu se va mai termina, uite ca intr-un final s-a incheiat si, desi totul este mai mult la nivel psihologic, asa cum am spus mai devreme, eu ma bucur ca avem sansa sa o luam de la capat si sa ne rescriem povestea, fiecare in parte.

Anul asta va fi unul magic, miraculos, plin de pasiune, iubire, noutate si inovatie! Sau cel putin, asa mi-am propus eu! 🙂

Voi cum v-ati petrecut noaptea dintre ani…?

Ce dorinte v-ati pus pentru anul ce tocmai a inceput..?

Lasati-mi intr-un comentariu impresiile voastre despre anul acesta!

Va pup,

E.