Salutare dragilor.

Asa cum am scris intr-o postare anterioara in care va spuneam ce flori sunt benefice pentru casa si sanatatea noastra, acum revin cu articloul in care am facut un top 5 al plantelor pe care este bine sa evitati sa le aveti in intimitatea casei voastre.

1. Orhideea. Aceasta planta minunata cu o floare absolut superba este contraindicata persoanelor indecise si cu vointa slaba pentru ca, in acest caz, orhideea se transforma intr-un adevarat vampir energetic, absorbindu-le toata energia. Cel mai tare, vampirismul acestei plante se manifesta in timpul noptii si dis de dimineata, asa ca, cei care va stiti ca aveti probleme in aceasta zona, e bine sa evitati sa aveti oridee in preajma. Da, e frumoasa, te uiti cu drag la floare, dar pe unii nu ii ajuta deloc.

2. Chiparosul. Daca iti plac plantele verzi, care sunt adevarate “filtre” de purificare a aerului este foarte bine, insa nu toate pot fi tinute in casa, iar chiparosul este una dintre acestea, tranformandu-se intr-un adevarat vampir energetic pentru oricine se afla in preajma sa.

3. Tuia. Asemeni chiparosului, este o planta superba pentru exterior, dar un adevarat vampir energetic in interior, asa ca e bine de evitat sa cresteti tuia in ghiveci in casa.

4. Feriga. Aceasta planta este un adevarat aspirator de energii negative si unde electromagnetice. Este o planta care face parte din categoria celor benefice in casa insa, daca stii ca esti o persoana negativa si pesimita, atunci aceasta planta nu iti este indicata aboslut deloc, din cauza motivul mai mult decat evident.

5. Florile uscate. Sunt sigura ca multi dintre voi nu stiati ca florile uscate din ghiveci consuma un nivel ridicat de energie inainte sa moara complet, asa ca nu este indicat sa tineti plantele uscate in ghiveci, pentru ca vor absorbi toata energia din jur. Daca insa insistati sa tineti anumite flori uscate in casa, atunci este bine sa le tineti intr-un recipient inchis, pentru a evita lipsa voastra de energie.

Cam asta a fost topul cu plantele pe care este bine sa evitati sa le tineti in casa, din motive energetice.

Voi ce plante aveti in casa?

Care este genul de planta care va place cel mai mult si cum va protejati impotriva “furtului” de energie din casa?

Lasati-mi intr-un comentariu parerea voastra despre acest subiect.

Va pup,

E.