Hello dragilor,

Banuiesc ca multi dintre voi urmeaza sa iesiti maine in oras alaturi de jumatatea voastra mai buna, asa ca m-am gandit sa fac o lista cu restaurante romantice in care va puteti petrece seara de Dragobete 🙂 Ah, iar in drum spre local, am si o recomandare de playlist pe cale l-am facut, cu piese de dragoste pe care sa le ascultati in masina.

Foto: Facebook – CAJU by Joseph Hadad

1. CAJU by Joseph Hadad
CAJU e situat chiar in spatele Ateneului Roman si are un farmec aparte. Restaurantul resueste sa-ti dea atat senzatia de luxury prin felul in care amenajat, cat si un aer boem datorita locatiei. Cat despre mancare, pot spune doar lucruri bune 🙂

Foto: Facebook – Linea / Closer To The Moon

2. Linea / Closer To The Moon
Linnea este mai degraba un skybar, dar probabil e cea mai “corona-friendly” recomandare. Dupa cum puteti observa si in fotografie, mesele se afla in igloo-uri din sticla. Bineinteles, inauntru exista incalzitoare. Mi se pare foarte frumos sa stai relaxat(a) si sa privesti Bucurestiul de sus.

Foto: Facebook – Simbio

3. Simbio
Situat pe Strada Negustori, Simbio este un local dragut si intim. Imi place mult atmosfera de aici si felul in care au reusit sa regandeasca aceasta frumoasa vila. Daca vreti sa vedeti meniul lor, intrati pe simbio.ro.

Foto: @wakinguphere

4. Cismigiu – Bistro la etaj
Mai multe persoane mi-au recomandat Cismigiu – Bistro la etaj si pot spune ca am ramas placut impresionata! Nu mai zic de mancarea excelenta, va las pe voi sa va convingeti 😉

Foto: Facebook – Restaurant Ciao Niki

5. Ciao Niki
Daca vreti sa simtiti ca luati cina intr-un palat, Ciao Niki este un local potrivit pentru voi! Este situat tot in centrul Bucurestiului (zona Mosilor), iar meniul este specific italinesc.

Care sunt localurile voastre preferate din Bucuresti?

Va pup,
E