Salutare dragilor,

Astazi am facut o selectie de 5 destinatii din Europa pe care vi le recomand cu cel mai mare drag. Stiu, inca este complicat sa calatorim in strainatate, dar sper din tot sufletul ca vom avea o vara care sa semene cat mai mult cu viata inainte de pandemie. Here we go:

1. Barcelona
Spuneti-mi ca sunt romantica, sau visatoare, insa atunci cand ajung intr-o destinatie pe care nu am mai vizitat-o, unul dintre momentele mele preferate este apusul. Iar in Barcelona, orasul plin de fantezie al lui Gaudi, apusul peste oras este una dintre cele mai dragi amintiri.

2. Viena
Faptul ca in Viena este cea mai buna calitate a vietii spune multe đŸ˜‰ E un oras superb, boem, pe care am avut ocazia sa-l vizitez alaturi de familie intr-o iarna, cand era in plina desfasurare Targul de Craciun (care, apropo, este cu totul magic).

3. Valletta 
Malte este insula mea de poveste <3 Daca vreti sa petreceti o vacanta intr-un loc insorit si captivant, va recomand Malta. Pe langa faptul ca inslulele sunt inconjurate de cele mai transparente ape ale Mediteranei, culoarea de miere si arhitectura unica a caselor sunt urmatoarele aspecte care m-au cucerit… In Valletta, in interiorul vechilor ziduri, am vizitat catedrala Sfantul Ioan si faimoasele picturi ale lui Caravaggio (eu care nu sunt o mare cunoscatoare de arta, am ramas profund impresionata…),  iar micile strazi cu magazine pentru cumparaturi si suveniruri, m-au tinut putin timp la cumparaturi :))

4. Atena
Greece is always a good idea đŸ˜€ De Atena ce sa mai zic. Un loc plin de istorie si farmec pe care imi doresc sa-l revad cat mai curand!

5. Eraclea Mare
Eraclea Mare este un loc perfect pentru plaja! Cand am fost acolo, diminetile le petreceam la mare, pe plaja hotelului, iar dupa amiaza ne retrageam la piscina. Copiii au fost super incantati sa gaseasca apa marii foarte calda si curata, asa ca s-au balacit in continuu đŸ™‚

Destinațiile voastre preferate din Europa care sunt?

Va pup!

E.