Astazi ar fi trebuit sa fie o zi fericita, insa in conditiile razboiului din Ucraina – inventat sau nu, film de Hollywood sau nu, este o realitate care imi intuneca ziua. 

Este ziua mea de nastere si a 5-a zi de razboi  in Ucraina, un razboi care ne afecteaza pe toti – moral, economic, fizic sau direct. 

Aceasta zi va ramane in istoria civilizatiei umane, si vreau sa ramana si in istoria blog-ului meu – cat va fi acesta. 

Asadar, chiar daca razboiul inca nu a intrat fizic in Romania, a intrat la nivel psihologic si economic, iar eu nu imi pot dori in acest moment decat PACE! 

Daca imi pot alege o dorinta care sa se indeplineasca, aceasta este “SA FIE PACE!” 

O pace, chiar si iluzorie, tot pace este. 

Asa ca, acest articol va fi unul scurt, pentru ca vorbele sunt de prisos in acest moment. 

La multi ani mie! Imi doresc ca acest cosmar sa se termine cat mai repede, si ca lumea sa revina la pacea aia fragila care a existat inainte de acest razboi inutil. 

Gandurile mele se indreapta acum spre toti acei oameni care fug disperati din calea tancurilor, a gloantelor si a rachetelor, spre acei copii care isi traiesc copilaria in drama si teroare, spre acei barbati si femei care au ales sa ramana in tara lor pentru a-si apara patria, independenta, familia si viata si spre toti cei care sunt afectati de aceasta decizie a unui om fara discernamant care a ales calea oribila a razboiului si care ataca cu lasitate zone civile, in locul diplomatiei care ar fi trebuit sa fie prima si singura alegere!!

Zi cu pace va doresc, si celor care se cred zmei le doresc ca nu treaca prin ce trece Ucraina in acest moment! 

De pe margine suntem toti eroi!

Mai bine ne-am arata solidaritatea fata de oamenii care au nevoie de o mana de ajutor in aceste momente decat sa comentam aiurea din confortul casei noastre si din linistea orasului nostru. 

Pentru asta, vreau sa anunt oficial ca usa casei noastre este deschisa pentru o mama si copiii ei care cauta in acest moment un loc sigur unde sa se adaposteasca pana trece nebunia din tara lor.

WE STAND WITH UKRAINE!

WE PRAY FOR PEACE!!