Aseara am fost invitata la o proiectie privata a unui film romanesc. Trebuie sa recunosc ca am ajuns la Cineplexx Baneasa nestiind la ce sa ma astept, dar fara  asteptari prea mari.

Proiectia a fost in sala mica, care era insa plina de lume.

Mi-am luat locul in sala si am asteptat sa incepa filmul.

Inainte de inceperea proiectiei, regizorul Andrei Hutuleac ne-a facut o scurta introducere a filmului, si apoi s-a facut liniste in sala.

Nu pentru mult timp insa, pentru ca filmul, in tragedia cotidiana reala de altfel, este o tragico-comedie la care nu te poti abtine sa nu razi, fiind inspirat dintr-o poveste reala in care sunt expuse pericolele fake-news-ului pe internet si viteza cu care sunt viralizate aceste stiri. 

Evident ca, daca te transpui in realitatea filmului, nu ai cum sa nu te enervezi  in anumite situatii expuse – tocmai din cauza ca sunt fapte care se intampla cu adevarat – insa, cum romanul este vestit pentru faptul ca face haz de necaz, totul trece printr-o nota comica care te face sa stai efectiv cu ochii lipiti de ecran. 

Ma bucur ca am mers la film fara nici o asteptare, pentru ca am fost efectiv foarte placut surprinsa de tot.

Asa ca, daca vreti si voi sa va delectati cu o comedie ( tragica ) pur romaneasca, va recomand sa vizionati filmul Dog poop girl.

In regia lui Andrei Hutuleac, si avandu-i in rolurile principale pe Andreea Gramosteanu si peTudor Istodor, filmul #dogpoopgirl va va face sa va indragostiti, sau sa va reindragostiti de filmele romanesti.

Felicitari tuturor actorilor si tuturor celor implicati in producerea si promovarea acestui film.

Multumesc Rogalski Damaskin pentru invitatie! A fost o seara senzationala! 

Felicitari regizorului Andrei Hutuleac, si multumim ca ne redai increderea in calitatea cinematografica a Romaniei! La cat mai multe filme!!

Vizionare placuta dragilor!

Va pup!