Salutare dragilor. Ne mai despart cateva ore de un an nou, de un nou inceput cu bunele si cu relele lui, cu lectiile lui si cu aventurile lui. Pana atunci insa, as vrea sa imi iau, si sa ne luam in mod colectiv ramas bun de la anul care isi scurge incet incet ultimele momente.

Nu stiu pentru voi cum a fost, insa pentru mine, anul ce tocmai se duce a fost un an greu, un an plin de lectii pe care sper ca le-am invatat corect, un an plin de curatari energetice traduse prin pierderea multor oameni pe care ii credeam apropiati mie, un an plin de dezamagiri si traume iesite la iveala pentru a fi vindecate, un an de mari schimbari in felul meu de a fi, de a gandi, de a actiona, de a ma privi in oglinda si de a privi lumea.  

Anul acesta am invatat ca fiecare dintre noi avem drumul nostru care nu seamana cu al nimanui altcuiva. Toti avem un scop aici, si toti trebuie sa trecem prin anumite situatii ( de obicei dramatice ) ca sa ne trezim in constienta, sa vedem cine suntem cu adevarat, ca sa ne vindecam de tot ce am adus cu noi din alte experiente trecute, ca sa evoluam si sa ne dam seama ca iubirea este cea care ne va salva intr-un final. 

Anul acesta am descoperit o gramada de oameni care merg pe acelasi drum ca si mine, si m-am bucurat enorm sa vad ca din ce in ce mai multa lume se trezeste spiritual si isi da seama ca realitatea este subiectiva si ca gandurile noastre creaza realitati, am invatat ca, daca nu ma iubesc pe mine insami si nu ma accept asa cum sunt imi va fi greu sa gasesc iubire si acceptare in alta parte, am invatat ca oamenii pe care ii intalnim de-a lungul vietii noastre sunt, de cele mai multe ori oglinzile noastre, aratandu-ne lucrurile care nu ne plac la noi si care isi cer rezolvare, am invatat ca altii, de asemenea sunt intalniri karmice menite sa ne ajute pe drumul nostru spre auto-descoperire, si ca totul se bazeaza pe energie : ce dai aia primesti, cum vibrezi exact aia vei atrage – daca vibrezi energie scazuta de frica, frustrare, nervi si alte emotii din aceasta gama energetica, exact aia vei atrage – te vei intalni cu situatii si cu oameni care iti vor oferi exact acele lucruri; ca si zicala “de ce ti-e frica nu scapi!”, iar daca nivelul tau energetic este ridicat si indreptat spre iubire, iertare, frumusete, bunatate si abundenta, Universul iti va trimite situatii si oameni calibrati pe nivelul tau, astfel tu te vei simti un om fericit, implinit, fara grija zilei de maine, iar barfele si frustrarile nu vor face parte din rutina ta zilnica. 

Tot anul acesta am invatat ca anumite persoane si-au depasit termenul de valabilitate in viata mea, prin urmare a trebuit sa le las sa plece, si de asemenea, invatand sa ma iubesc pe mine insami, am inceput sa vad tiparele disfunctionale folosite de cei dragi cu care ma tineau in drama vietii lor, asa ca, si din zona aceea a trebuit sa imi retrag energia si sa nu le mai fac jocul. Asa cum spuneam mai sus, anul acesta a fost un an de curatari energetice. 

Insa, la sfarsitul zilei – a anului – totul a fost spre binele meu, chiar si pierderile, pentru ca am invatat ca linistea mea conteaza mai mult decat orice, si ca nu trebuie sa intretin drama nimanui pentru ca nu este treaba mea sa salvez pe nimeni. “Salvarea” vine din interior, iar daca tu nu vrei sa iesi din cercul vicios, atunci nici Iisus coborand pe un nor nu te va salva. Totul incepe cu tine, cu mine, cu fiecare persoana in parte. Si asta am invatat anul acesta, ca daca incerc sa ajut pe cineva care nu vrea sa fie ajutat imi voi face rau singura. 

Au fost momente dureroase, momente intense, momente grele, insa in egala masura au fost si momente memorabile, eliberatoare, pline de frumos si iubire. 

Multumesc 2023 pentru toate lectiile oferite; sper ca le-am invatat pe toate, si nu va fi nevoie sa imi reapara in 2024. 

In timp ce ultimele fire de nisip se scurg acum in clepsidra timpului, sunt recunoascatoare pentru tot ce am experimentat anul acesta, si privesc increzatoare – pentru prima data in multi ani – spre anul ce se contureaza incet incet la orizont. 

Ramas bun 2023! 

2024, te astept cu incredere sa imi dezvalui aventurile care se ascund in interiorul tau! Sa fii plin de iubire, plin de impliniri si sincronicitati, plin de abundenta si fericire!!