Suntem pe drumul cel bun.

 

Din ce in ce mai multe suflete incep sa se descopere, din ce in ce mai multi oameni incep sa vada realitatea, si sa vrea sa-si creasca vibratia.

 

Dar ce ne facem cu interferarile? 

 

Stiam ca va fi asa, stiam ca vor incerca sa ne distraga de la drumul  nostru imbracati in haine umane, stiam ca vor incerca sa ne pacaleasca sa nu ne urmarim divinitatea ci sa ramanem blocati in jocul lor 3D, stiam ca vor veni costumati in deschizatori de drumuri si ajutoare spirituale pentru a ne tine legati in lanturile lor egoistice, stiam toate astea. 

Problema este ca unii dintre noi s-au lasat pacaliti. Unii au intrat in jocul lor si cred ca spiritualitatea inseamna ceva fizic, ceva tangibil, ceva masurabil in bani si avutii, ceva care te ajuta sa cresti pe scara sociala si sa iti multumesti ego-ul. 

Ori, treaba asta nu poate fi mai departe de adevar. 

Si la ce ma refer concret?

Ei bine, am tot vazut in sfera online diferite ritualuri, diferite reinterpretari si ajustari ale manifestarii. 

 

Ce este manifestarea?

Manifestarea este capacitatea extrasenzoriala a mintii de a-si schimba nivelul de vibratie pentru a atrage in viata ta anumite experiente, sau pentru a-ti schimba realitatea. Si totul e bun si bine pana acum, toti ne gandim ca o schimbare de decor nu ar strica. Insa ce ne facem atunci cand majoritatea manifestarilor se indreapta catre atragerea abundentei financiare, aka bani?

Avand in vedere faptul ca banii sunt un bun fizic, practic vrei sa faci o mica vrajitorie ca sa te imbogatesti rapid, crezand in acelasi timp ca esti spiritual si ca esti pe drumul iluminarii. 

 

Abundenta NU inseamna doar bani!

 

Abundenta inseamna o gramada de alte lucruri de care ducem lipsa ca si fiinte fizice : iubirea este cea mai mare lipsa pe care o avem, si de care avem nevoie cel mai mult! Empatia, bunatatea, pacea si linistea sufleteasca sunt alte lucruri de care avem nevoie in abundenta! Banii sunt doar un mijloc prin care ne ducem existenta in aceasta viata, nu sunt scopul. 

Insa multora le este aruncat praf de stele in ochi crezand ca daca fac manifestari de aparitie brusca a miilor de euro in conturi, o sa le si iasa, vor fi si spiriuali, si totul va fi bine.

Nu va fi bine, pentru ca cel care alearga dupa bani inseamna ca nu a parasit sfera 3D-ului, si se invarte in aceeasi mocirla grea si obositoare. Si atunci nu ai cum sa fii spiritual, pentru ca omul care si-a descoperit spiritualitatea si stie cu tarie ca drumul lui in aceasta existenta nu este unul material, nu va fi niciodata in cautare de bani. Banii il vor gasi natural, pentru ca Universul are grija de el, insa banii nu vor fi un scop in viata. 

Asa ca, dragii mei, daca ati pasit pe acest drum, felicitari! Sunteti suflete speciale care au menirea de a-i ajuta si pe ceilalti sa se trezeasca. Insa nu va lasati pacaliti de miraje, nu va lasati prinsi in cursa materialului, si nu va intoarceti din drum. 

Folositi manifestarea, meditatia, reiki si alte cai spirituale catre iluminare, catre eliberarea de ego si de material, cautati divinitatea din voi la orice pas pentru a vedea dincolo de bula fizica si nu alergati dupa bani si avutii, pentru ca nu asta e scopul. Suntem mai mult decat ne-au spus, suntem mai mult decat niste marionete pe sfoara, avem puterea de a evolua si de a ne vindeca de tot ce ne tine in roata reincarnarii, suntem facuti din lumina si iubire, si scopul nostru trebuie sa fie sa ne reintoarcem acolo. 

Cu iubire si recunostinta,

E.