Cred ca este important sa acordam atentie deosebita cuvintelor pe care le folosim in comunicarea cu ceilalti. Cuvintele pot mangaia sufletul, pot alina suferinta sau, deopotriva, pot genera durere.

La randul meu am suferit foarte mult atunci cand s-au spus lucruri neadevarate despre mine, cand unii oameni s-au grabit sa ma catalogheze intr-un fel sau altul fara sa ma cunoasca, cum de altfel, am fost incredibil de fericita cand cei dragi mie mi-au adresat vorbe frumoase exact in momentele in care aveam nevoie.

Imi amintesc cum, in ziua cand l-am intalnit pe Doru, in urma cu aproape sapte ani, i-am spus, ca sa il testez, sa nu se indragosteasca de mine pentru ca il voi face sa sufar, iar el mi-a spus „Nu-i adevarat, tu nu esti asa!”. Au fost cuvinte care m-au impresionat si m-am convins pe parcurs ca nu au fost spuse doar pentru a ma cuceri. M-a “citit” din primele clipe si astfel s-a creat aceasta legatura atat de stransa intre noi.

Sunt curioasa sa stiu, in cazul vostru, care au fost cuvintele de care puteti spune ca v-au influentat destinul?

PS: Fotografiile sunt din timpul filmarilor videoclipului „Sete de noi”. Le-am gasit intamplator in laptop. Nu au fost publicate pana acum…­­­­

VIDEO AICI

IMG_3708IMG_3782  IMG_3441 IMG_3475IMG_3822IMG_3744