Intotdeauna incepe asa: O noua zi! Acel sentiment de posibilitati infinite. O ceasca de cafea… normal, Ellie White Black Coffee (Ethiopia). Desi am multe de facut, dar e devreme si in asteptarea momentului cand se trezeste Mihaita, beau cafeaua si pun mana pe laptop. Primul lucru – Facebook …

Apoi…

Urmaresc un video, si al doilea… dau like la o poza, la a doha,… la a zecea.Tot asa, like, like, like, … share !

Ma decid sa arunc un ochi si pe un profil unde mi-a placut ceva sau pe un blog… Mai beau o gura de cafea, dar deja este rece… ??? Rece, deja? Ma uit la ceas… Este deja ora 08:00, ceva nu e ok… A trecut deja o ora, verific din reflex si ceasul de pe perete, mai am cateva minute si se trezeste micutul.

Merg in bucatarie si mai imi fac o ceasca de cafea calda, inca este timp sa fac putina treaba online. Dar… Bip, Bip,Bip, mesajele de pe Facebook.

“Salut!”

“Ellie, esti?”

Nu raspund, decisa sa scriu un articol pe blog… Dar, din nou: Bip, Bip… incep sa curga si alte mesaje pe Facebok.

Deja consum mai multa energie in a ignora mesajele decat sa ma concentrez pe ceea ce am de facut. Raspund la cel mai “important” mesaj, si cel mai insistent.

Inchei cat de repede pot discutia, poate mai am timp sa scriu pe blog… Intre timp imi apar in news feed articole noi. Petitii sa salvam animale, caini, delfini, alte cauze… Din nou Like, Share, Like, Share.

Mai iau o gura de cafea, din nou rece. 🙁

Hmmm, ma uit “cu teama” la ceas… Este aproape ora 09:00, deschid o pagina noua, incep sa scriu si … aud pasi pe scari. Ma uit peste umar spre zona scarilor… Mihaita coboara cu biberonul de ceai sub brat, cu o mana se tine de balustrada si sopteste frumos: “Mamiii!”.

Inchid laptopul si parca toate problemele din lume odata cu el si ma indrept spre Soarele meu care imi zambeste din capul scarilor… 🙂

Dimineata s-a transformat in pranz, care foarte rapid se va transforma in seara… Insa ies cu micutul in curte, simt aerul rece, aud rasul lui superb si parca ma trezesc din nou la viata…

Lumea este frumoasa, noi suntem bine … pana maine cand o luam de la capat.