Hristos a Inviat!
Sper ca ati avut parte de un  Paste Fericit!
Noi, ca si familie pentru prima data in… forever, am avut parte de cea mai relaxanta sarbatoare!!! Dupa ce am trecut de agitatia de rigoare cu spalat, curatat, facut mancare si cele necesare pregatirii pentru Pasti, ne-am afundat intr-o relaxare absoluta! Adevarat, ne-a ajutat si vremea foarte frumoasa de afara,  24 de grade, soare… o briza  care adia exact cat trebuia, ce mai, un vis..
In dimineata de dupa Inviere, am luat Pasti ( in Brasov se amesteca anafura cu vin si se ia asa cu lingurita), am spart cate un ou, si am iesit afara la aer…

Mihaita a fost foarte incantat de faptul ca ne-am putut petrece o zi intreaga ( cu o repriza mica de somn) in curte, la aer, jucandu-ne, razand si alergand. Ne-am facut curaj in a doua zi de Paste sa iesim in parc, desi cu greu am gasit loc de parcare in jurul Herastraului. Aici ne-am plimbat pe la vreo doua locuri de joaca, am mancat inghetata, am alergat-o pe Daisy si ne-am scaldat in soare pana am obosit si am pornit spre casa… Am uitat de laptop, telefon si ne-am axat doar pe noi! Si ce bine a fost… !

family ellie white

Best SELFIE! 🙂

Nu am mancat drob pentru ca nici eu, si nici Doru nu mancam miel. In schimb, am mancat mult cozonac, pasca, oua rosii si muuulte legume… 🙂

Cel mai important pentru noi a fost ca Pastele sa il petrecem in familie,  sa ne relaxam pe iarba la soare, sa ne bucuram de vremea frumoasa si de compania buna!
Pot spune, cu mana pe inima ca a fost cel mai frumos Pasti de cand ma stiu!!
Voi cum ati sarbatorit Pastele..?