Jurnal de graviduta – Episodul 4

Crazy moms…
Nu stiu cum ne suporta prietenii sau sotii nostrii in ultimele luni de sarcina :)) Poate ati observat lucrul acesta  la voi sau la alte viitoare mamici in ultimele luni de sarcina.

EU recunoasc cu mana pe suflet ca, cu cat se apropie mai mult momentul sa nasc, cu atat parca o iau mai razna cu anumite lucruri…  Pe agenda de astazi, curatenia :)))

Nu am fost niciodata vreo fanatica cu curatenia, chiar dimportiva, in copilarie erau destul de frecvente “certurile” cu mama, care in fiecare zi  de Sambata dimineata avea ziua ei de curatenie : hai sa aspiram, hai sa stergem praful, hai sa stergem geamurile… in loc sa ma lase sa mai lenevesc si eu putin.

Insa, atat in prima sarcina, cat si acum, la cea de a doua, observ cu stupoare ca parca am innebunit …:)) Dau cu aspiratorul ZILNIC, sterg praful la fel de des, si geamurile au devenit preferatele mele (asa-mi place sa ma oglindesc intr-un geam proaspat sters…) si asta in conditiile in care avem o doamna care vine saptamanal la curatenie (sa ma ajute).

Toate bune si frumoase pana am fost la doctor pentru vizita medicala, iar dansa mi-a spus ca daca nu stau linistita sigur voi naste prematur… Asa ca m-am linistit si stau cuminte ! 🙂

Am mai citit, m-am mai informat si viitoarele mamici intra parca intr-o transa cu cat se apropie momentul nasterii si, in loc sa-si vada linistite de treaba si sa stea cu burtica la odihna, robotesc  prin casa…
Sunt sigura ca  nu sunt singurul specimen de genul, dar mi-ar placea sa aflu si experientele traite de voi.. 🙂

Eu mai stau putin si ma apuc de gatit, nu de alta, dar se trezeste imediat micutul si parca-l aud :

” Papa mami,  Papaaaaa!!!!!”

Asa ca, pa pa, si spor la treaba, mamici!! 🙂

11-bucatarie-1s