Deşi vremea de afară nu dă niciun semn că ar fi iarnă, totul din jur îmi aminteşte că mai sunt câteva zile până la Crăciun. Agitaţia oamenilor, aranjamentele din centrele comerciale, zâmbetele copiilor, cutiile de cadou din rafturile magazinelor, casele oamenilor accesorizate cu fel şi fel de decoraţiuni ce aduc a sărbătoare, toate îmi aduc aminte de perioada frumoasă de dinaintea sărbătorilor de iarnă.

Totuşi lipseşte ceva…aşa-i că şi vouă vă e dor de puţină zăpadă? Tare îmi doresc să-i arăt Mariei primul fulg de nea, să-i văd reacţia când va atinge zăpada şi să-l văd pe Mihăiţă zâmbind, alergând prin zăpada ce se va aşeza în curte.
Primul Crăciun alături de Maria şi întreaga familie. Abia aştept să pregătim bradul, să alegem cu grijă culorile ornamentelor şi să pregătim cadourile pe care le vom pune sub brad. Vreau să-i povestesc Mariei povestea fiecărui ornament pe care îl vom aşeza cu grijă pe crengile copacului verde.

Anul ăsta, am să-i las Moşului o scrisoare.. nu una în care să-i cer cadouri, ci una în care să-i mulţumesc. Vreau să-i mulţumesc pentru cadourile oferite an de an, pentru că am reuşit cu ajutorul lor, ca anul acesta sa am exact ce mi-am dorit, o familie frumoasă, sănătate şi proiecte speciale la care lucrez cu drag alături de oameni frumoşi.
Îmi doresc ca Moş Crăciun să meargă anul acesta la cei care nu au posibilitatea de a avea un Crăciun aşa cum ar trebui. Vreau să-l ajut, să le putem oferi acestor oameni, o speranţă. Speranţa de mai bine, de mai frumos, de viitor. Pentru că mulţi şi-au pierdut-o.
Voi i-aţi scris Moşului? Cum vă petreceţi sărbătorile?